Skååååååååååål! //CeciliaCharlie.

img_2832 (MMS)

Skååååååååååål! //CeciliaCharlie.


//SISTA APRIL ÄR DET IDAG ELLER HUR?

Tapeterna är såååååååå fina! Älskar dom verkligen. Men inga bilder kommer förrns rummet är klart har jag bestämt.
______________________________________________________________________________________________
Sitter och taggar till max just nu. Ska fixa mig lite och sen gå ut och möta Johanna vid bussen och sen fixa mig helt klart när vi kommer hem. Sen drar vi nog oss ner till Tjomme. Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig men det blir nog tights och nån tröja eller nått. Får se hur det blir. Känner mig faktiskt väldigt stressad om jag ska vara ärlig. Skulle ju smsa Madde också och det får jag ju inte glömma. Som sagt är stressaaaaaaaaaaad! Har ingen aning om jag kommer hinna blogga mer idag men gott folk vi syns i dimman! 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

// 2 ÅR IDAG!♥



 

Måste få berätta att Malva är extremt duktig på att tvätta bilar så de är ju bara höra av er om ni behöver tvätta bilen.



(En bild jag gillar som jag knäppte när vi var på GranCanaria)
Idag är det Malvas dag! Grattis till fasters sötnos som blir hela 2 år idag!
                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

//FREDAGEN VAR INTE SOM TORSDAGEN.

Ligger just nu i "sängen" och har ingenting att göra. Jag kan ju berätta att jag knappast gjorde nånting av det jag ville göra ikväll. Jag kilade över till grannarna och busade med barnen och sen satt jag kvar där när dom hade somnat och kollade på tv men det fanns inte speciellt mycket att kolla på. Johanna ringde också när jag var där så vi pratade lite om imorgon och så. Så det vart bara att slappa med Angelika..och Jonas en stund när han hade kommit hem.
______________________________________________________________________________________________
Imorgon ska jag kliva upp i skaplig tid eftersom Sandra ska tapetsera mitt rum och det ska bli så kul. Att äntligen få snygga tapeter till rummet fast jag har målat om typ 4 gånger för jag inte varit nöjd. Haha men nu ska det inte målas om eller tapetseras om nått mer efter denna gång! Så jag kanske slänger upp en bild på hur det blev eller så får ni vänta och se tills hela rummet är klart...Ska klura lite på det och se vad jag tycker. Ska iallafall umgås med söta Tova imorgon medans Sandra tapetserar och det ska bli mysigt för det gör jag nästan aldrig. Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar busa med Tova och tagga till en feting fest med två bruds + en massa andra underbara människor imorgon! 



Sötisen Tova som jag är världens bästaste moster åt!
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//SALLAD♥



För en stund sen åt jag världens godaste sallad. Mums vad det var gott! Ja det är fredag och imorgon är det sista april och det betyder bara två saker
*Fest i Tjommes lada.
&
*Malva fyller 2 år.
Men vad ska jag hitta på idag då? Har faktiskt ingen aning. Ska nog ringa Johanna och kolla vad hon ska göra. Skulle vilja sova borta inatt typ hos Johanna men eftersom Sandra ska tapetsera mitt rum så kanske jag bör vara hemma imorgon och hon skulle börja kl 9...Men aa vi får se hur det blir. Har ganska ont i huvet också vilket inte är så kul men de får jag stå ut med. Nått som är ännu värre är mina tänder. Seriöst jag dör! Dom jag så sjukt äckligt ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Funderar faktiskt på om jag skulle ta och lägga mig i ett varmt och långt bad istället för att kolla om Johanna vill hitta på nått. Haha dum jag känner mig. Och lyssna på spotyfi och bara sitta vid datorn resten av kvällen sen. Eller bada och va med Johanna efter eller fråga min bror om han har lust att kika på nån film..och då menar jag Roger..tror jag..eller jag kanskr frågar Jonas eller Tjomme. Men knappast Micke eller Niklas....och Billy är inte hemma så... Nu ska jag kliva upp ur sängen och försöka hitta på nått kul iallafall. Får se om det blir nått av det jag sagt.                                                                                                                                             ´´CeciliaCharlie.

//NEW IN THE CLOSET.





| Kavaj H&M 99:- |





| Tröja Ginatricot 99:- |



| Thights Ginatricot 99:- |





| Tröja Kappahl 299:- |





| Linne Kappahl 199:- |





| Byxor Cubus 299:-|





| Väska Myrorna 50:-|





| Bh Twilfit 298:- (149:- st) |

Allt detta fick följa med mig hem igår när jag och mamma var till stan. Älskar verkligen den tröjan och linnet. När jag skulle andvända byxorna såg jag att dom hade typ 5 hål i sömmen, Morr på det! Och då hade jag självklart dragit bort lapparna så dom går inte att lämta tillbaka och jag prövade dom inte heller i affären så den turen hade ju jag. Ska iallafall be Ingela sy dom så jag kan andvända dom. Och väskan tycket jag var riktigt snygg faktiskt och + att den bara kostade 50:-. Gillade allt jag köpte för annars skulle jag inte köpte det. Hehe. 
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.


//INTE OFTA VI SES MEN SÅNT ÄR LIVET ANTAR JAG.















Ja såhär såg det ungefär ut idag. Var till stan med mamma och shoppade + tandläkaren och så mötte vi upp Figge som följde med hem och vi gjorde inte så mycket. Åt en massa saker kändes det som och pratade. Fanns inte så mycket mer att göra faktiskt men vi hade det riktigt kul iallafall. Speciellt när jag visade vårat gym. Haha vi kom på värsta snygga dansen vi ska köra på sista om hon kommer till Tjomme då.
___________________________________________________________________________________________
OOOOOOOOOOOOOOObehagligt! -->Min fot har nu somnat och jag ska göra samma sak. Nu kryper jag ner under täcket och sover för imorgon ska jag gå upp tidigt fast jag har sovmorgon bara för att måla i mitt rum så Sandra kan tapetsera där på lördag. Och så slänger jag in bilder på allt jag köpte imorgon för nu behöver jag sova. God natt!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//NATUREN.











































                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//DIN KOMENTAR, MITT SVAR.

Anonym om ONE-PIECE:
ta den lila isf.. puss
IP: 81.225.38.178

Svar: Jag får se hur det blir. Skickade efter en svart för jätte länge sen och fick svar igår om att den kommer den här veckan eller nästa så det blir nog en svart. Funderade på att skicka tillbaka den och köpa nån av dom tre jag lagt upp men dom är så mycket dyrare så det blir en svart.
_______________________________________________________________________________________________
Om ni komenterar kan ni gärna skriva vem ni är. Det är mycket roligare.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//28 APRIL.



Fint väder eller solen lyser iallafall men jag har en känsla av att det är ganska kallt ute. Men man kan hoppas på att det blir varmare om nån timme.
______________________________________________________________________________________________
Skulle åkt till Uppsala idag med klassen för nån resa. Vi skulle vara i stadsparken och sen gå runt och kolla på nånting och efter det skulle det bli lunch på max. (Usch för max) Men så blir det inte för mig för jag ska till tandläkaren så jag fick ta ledigt hela dagen. Därför åker mamma och jag in och shoppar innan och sen blir det tandläkaren och sen skulle vi nog träffa Figge där också. Efter det måste jag hem och måla om jag kanske inte hinner springa upp nu och måla snabbt..Tror nog inte det så jag får göra det ikväll. Fast jag skulle behöva göra det två gånger idag men jag har sovmorgon imorgon så då får jag väll gå upp tidigare för att måla istället. Iallafall om jag köper nånting så slänger jag väll upp nån bild på det skulle jag tro. Nu ska jag gå och fixa mig och leta efter kläder för mamma och jag skulle tydligen ta bussen som går 10.25 fast jag vill ta den som går 09.25 så man hinner gå nånting i stan men det är skitsamma nu...
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//WHAT YOU GAVE TO ME, IT WAS NOT TRUE.





I miss you very much...
                                                                                                                                             ´´CeciliaCharlie.

//EN BLOMMA JAG KANSKE PLOCKAR TILL JUST DIG.



H
ar varit ute nästan hela tiden sen jag kom hem från skolan och självklart följde kameran med så nu har jag en massa nya bilder som jag kommer visa. Fast inte alla samtidigt. Det är mest naturbilder så det känns som alla ser likadana ut men om du tycker det kan du gärna slänga in en komentar och berätta om vad du tycker jag ska/kan knäppa på. Nu ska jag ta och fortsätta redigera bilderna och sen får vi se om det kommer upp nån bild.
                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

ONE-PIECE



Funderar på att köpa nån av dessa tre. Hur snygga är inte dom? Och dom är säkert hur sköna som hellst.  Visst dom kanske inte är super snygga men dom är coola och + att om jag köper en sån så ska jag ha den tex i fjällen. Hur skönt skulle inte det vara att krypa i en sån här när man fryser riktigt mycket? Finns ju inget annat än ett stort + i kanten på de. Men då är den stora frågan...Vilken? 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//DU ÄR SÅ NÄRA MEN ÄNDÅ SÅ LÅNGT BORT.



                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//WHEN YOU WANT MORE THAN YOU HAVE,you think you need.

Klicka HÄR! för en underbart bra låt.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//REGNET DET BARA ÖSTE NER IMORSE.

Men det slutade ganska fort.
Skolan gick hyffsat fort och det gick väll bra antar jag. Musiken var faktiskt ganska rolig men jag kände att jag inte riktigt orkade för jag var så trött men det gick bra iallafall. Har precis ätit mat och nu ska jag gå och byta om och sen ska jag kila upp till mitt rum och  slå på spotify på högsta volymen och sen ska jag måla. Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Men det blir nog att hoppa in i duschen eller så kanske jag går en promenad med hundarna först. Vi hörs lite senare då jag tänkte visa lite bilder jag tog för nån dag sen.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SVARTA OCH VITA RÄNDER.





Har glömt och visa er ett linne som jag köpte när jag var i Åkersberga hos Erica. Jag tycker det är riktigt snyggt och skönt. Gillar nitarna som är på. Köpte det på H&M för 150:- men då var det rea så det är inte säkert att dom finns längre. 
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//MITT TILLFÄLLIGA PLACE.



Som ni ser så är inte detta mitt rum. Jag får nu sova i hundarnas rum tills mitt är klart. Men det gör ju inget om 100 år så det ska nog gå bra. Ont i händerna har jag som bara den också för jag är så himla torr och det är verkligen inte skönt. Trött börjar jag också bli så jag ska väll krypa ner i min lyxbädd och sova som en kung inatt! Skola imorgon tråkigt nog men nu jäklar ska jag satsa på skolan och få bort mitt lilla ig som jag har. Låter nice! Så god natt!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//NÅTT SOM STÖR MIG.

Mina rubriker syns inte. Eller en viss del av den syns och det stör mig verkligen. Vet inte hur jag ska fixa det men får ta och kika på det någon dag när jag har tid. Just nu känner jag att jag inte kommer ha så mycket tid till att fixa mina rubriker. Känns som jag knappt har tid att blogga men ska försöka så gott jag kan iallafall.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SISTA DAGEN ATT SLAPPA IMORGON ÄR DET SKOLA.



Idag var det sista dagen som man kunde slappa och ta det lugnt. Mitt lov har varit okej men inget mer. Jag har verken haft super kul eller super tråkigt. Det roligaste jag gjorde på lovet var att träffa Erica men vi träffades inte så många dagar. Så ja okej har det väll varit. Ska inte klaga för mycket för jag antar att jag kunde gjort det lite bättre om det nu va så jag ville ha det. Fast igentligen kunde jag ju inte göra så det vart mycket bättre. Du kanske tror det men så är det inte.
_____________________________________________________________________________________________
Jag sitter ute och hör att Jonas, Filip, Felicia och Elias är nere vid garaget och spelar basket så nu sticker jag ner dit och busar lite med dom. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//JAG RENT UT SAGT ÄLSKAR VÄDRET! ♥



Hur skönt som helst!
Jag vaknade imorse och slängde på mig mjukisbyxor, ett linne och en tröja. Sen målade jag rummet och sen tog jag kameran och gick ut i det underbara vädret och knäppte kort. Men var tvungen att gå och byta kläder för det var för varmt med dom kläderna jag hade på mig. Så jag gick in och tog på mig shorts och ett linne så nu sitter jag på altanen i solen och det steker verkligen. Det är jätte varmt men man ska väll inte klaga?
_____________________________________________________________________________________________
Eftersom jag har varit ute idag och knäppt en massa kort så satt jag och fundera lite. Istället för att lägga ut en massa olika bilder på samma gång så tar jag några i taget eller kanske bara en bild i taget och lägger ut. 
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie. 

HallåHallå sitter i köket med Johanna och ...

img_9586 (MMS)

HallåHallå sitter i köket med Johanna och vi har precis vart ute och gått i det härliga vädret. Sitter och pratar lite nu och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Jag är sugen på att baka negerbollar. Hmm..man kanske skulle ta och göra det? Justea sen har jag och Johanna pratat om Gud och dom kristna människorna idag och jag kanske kommer skriva ett inlägg om vad vi tycker om det...får hoppas det inte är allt för många kristna som läser min blogg. Men den är ju min så jag skriver vad jag vill. Och sen är det upp till dig att vara kristen och  om du vill läsa eller inte. Men ska fundera på om jag ska skriva ett inlägg om det. Vad tycker du?  //CeciliaCharlie.


//IDAG ÄR DET SÖNDAG.

 

Vi ska ju fixa om mitt rum så nu håller vi på att spackla och måla. Sen på lördag ska min snälla syster Sandra tapetsera mitt rum. Och jag längtar verkligen för jag tycker tapeterna var super snygga så nu vill jag verkligen att allt ska vara klart. För nu kommer jag nog inte kunna sova i min säng förrns allt är klart och det är ju en vecka kvar tills vi ska tapetsera så jag får väll sova på soffan i mer än en vecka. Jobbigt men det går nog ändå.  Om resultatet blir bra så struntar jag i att jag måste sova på soffan för då är det värt det.
_____________________________________________________________________________________________
Just nu sitter jag och kollar på Dumma mig med Filip och Felicia och det filmen är verkligen rolig. Måste kolla på den en gång till någon annan gång för jag har inte riktigt kollat hela tiden och Filip sitter och pratar hela tiden och berättar och säger kolla nu, titta osv..Och det är ganska jobbigt. Senare ska vi grilla med Jonas,Angelika,Filip,Felicia och Elias och det ska bli riktigt gott och trevligt. Kommer nog lite bilder senare skulle jag tro. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//YESTERDAY.

















Igår när jag var barnvakt en stund så tog jag lite kort på busungarna. Dom ville dock inte vara med så det fick bli några stycken bara. Vissa stunder vill dom vara med på kort och i vissa stunder vill dom inte alls vara med. Men man får vara glad åt dom stunderna dom faktiskt vill vara med.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//ÖVERRASKNINGEN FRÅN ROGER.



Ni kommer väll ihåg att Roger ringde och sa att han hade en överraskning till mig när jag var i Åkersberga. Det här var överraskningen. Ett C som han gjorde på jobbet. Han gör ju..nånting med stål. knivar eller var det är. (Det kanske är helt fel jag har ingen aning) men han jobbar med stål iallafall. Jag gillar det mycket och tycker det var jätte fint. Det som va extra fint är att stålet är mönstrat som ni kan se. Så tack Roger för överraskningen!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//PÅSK.

































Känns inte som att det är nått speciellt bara för det är påsk...Är lika tråkigt som det brukar och alla andra brukar göra saker under sånna här högtider så då är jag alltid ensam..inte för jag skulle haft nån att vara med men ändå. När jag hade det var det alltid så. Blev inte många "påsk" bilder alls för jag hade inte speciellt mycket att knäppa på. 
______________________________________________________________________________________________
Jag vill också vara liten och söt..
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.


//INTE LIKA KAXIG DÅ SOM NU.



Den här gossen var då inte lika kaxig när han va såhär liten om man jämför med hur han är nu.  Men han är fortfarande lika söt som han var då. Fast han var betydligt rundare när han var liten men det är bara gulligt. Jag kommer alltid att kalla Filip för Filleplutten fast han växer och blir äldre. Fast kommer nog vara en snäll faster och sluta kalla han det när han kommer upp i den ålderna när det är pinsamt för han. Haha.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//EN LITEN STUND.

Ligger i sängen just nu men ska snart gå och klä på mig och knalla över till grannarna för att vara barnvakt en liten stund.  Undra bara vad vi ska hitta på..kanske sitta inne och kolla på tv eller gå ut och hoppa stutsmatta för dom har köpt en liten (stor) studsmatta. Haha alltså det är en sån där stor fast i en mindre modell. Nej nu måste jag skynda mig över till busungarna.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//FRÅN JÖNKÖPING.













Här är några bilder på olika blommor som jag tog när vi var i Jönköping. Nu känner man verkligen att sommaren är påväg att komma!
______________________________________________________________________________________________
Ska krypa ner i min säng nu som jag inte sovit i på 7 dagar! Känner verkligen att jag kommer få sova ut imorgon om jag inte blir väckt av att mamma vill ha hjälp med maten osv för imorgon ska hon bjuda hela familjen på påskmiddag. Ska bli mysigt fast dock kommer inte hela familjen. Men det ser jag fram emot, trevliga människor (oftast) och god mat. Tildis har jag inte heller sovit med på 7 dagar så nu har jag en glad hund som just nu ligger och sover i sängen och jag ska göra henne sällskap nu så godnatt!
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//ELMIA.















Jag har tyvärr upptaderat dåligt för jag har varit i Jönköping på Elmia mässan eftersom pappa ställer ut sin bil. Roger, mamma och jag åkte till några vi känner i torsdags medans pappa och Berra åkte och fixade allt med bilen. Sen idag åkte vi in till Jönköping till dom och när vi kom dit fick vi vänta i cirkus 30 min sen kom pappa med fribiljetter till oss så vi slapp ju betala. Super! Knäppte inte mycket kort alls typ dom jag visar nu och några till. Vart dock inga på pappas eftersom jag lika gärna kan gå ner till garaget och knäppa kort på den. Träffade även Ellan där för hennes kille ställde ut sin bil och det var ju trevligt som vanligt. Vi pratade och fick oss ett gott skratt när vi gick runt där. Sen åkte vi hem för jag hade ont i huvet och mådde illa och vi kände inte för att gå mera.
Vad tycker ni om den sista bilen? Jag tycker själv att den inte är snygg. Det är för mycket på den så den blir ful. Eller den är inte ful men den är inte snygg.  
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//HEMMA GJORT.



Först måste du ju självklart ha potatis.



Sen skalar du den...för hur gått är det med skal på?



Sen tar du och aa..vet inte vad det vi andvände hette men man gör iallafall så det blir tunna skivor. Man kan ju alltid skära tunna skivor.



Sen lägger du ner dom i en fritös och låter dom ligga där tills du tycker det är lagom.



Och vipps nu har du hemmagjorda chips. Betydligt godare än köpta! Så det borde du verkligen pröva att göra tycker jag. Sen saltar man dom bara så dom smakar nånting. Och det är inte lika gott om man tar med nån krydda..som tex grillkrydda..Det är mycket godare med bara vanligt salt.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//HOME.

 

 

 

 

Här är några bilder som jag tog från när jag och Erica gick ner till havet och satt och pratade och hade det mysigt. Gillar dom första bilderna riktigt mycket faktiskt om jag ska vara ärlig.
_____________________________________________________________________________________________
Nu har jag kommit hem och ska jag hoppa ner i ett varmt bubbelbad för jag känner mig ofräsch och sen ska jag slänga iväg ett sms till Roger för nu vill jag veta överraskningen! Efter jag har gjort det kommer jag visa en sak som jag och Erica brukar göra när jag är hemma hos henne och jag kan säga att det är gott. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

Sitter på pappas jobb och väntar på att gr...

img_2788 (MMS)

Sitter på pappas jobb och väntar på att grabbarna ska sluta jobba så jag får åka hem. Men det jobbiga är att dom slutar 15.00 så jag måste vänta tills dess. Jobbigt! Och min dator funkar inte heller. Eller den funkar men inte internet så jag kan inte lägga upp bilder som jag hade tänkt göra. Då får jag göra det när jag kommer hem helt enkelt. Eller senare för Roger ringde mig igår och att han hade en överraskning till mig som jag skulle få idag så nu vill jag bara hem och veta vad det är. För man ringer inte och säger att man ska ge någon en överraskning och sen säger man inte vad det är. Så gör man bara inte! För nu är jag sjukt nyfiken på vad det är. och det tar lång tid innan jag kommer hem. Finns en sak som är bra och det är att pappa har ett stort fet påskägg på skrivbordet fullt med godis... Fast jag har ont i huvet och mår illa så äter nästan inget men det finns ju iallafall där. Och sen gick Tjomme och köper en cola till mig  snäll som han är. Nu ska jag fortsätta med det jag gör..alltså sitta här och ha tråkigt så hörs vi när jag kommer hem. //CeciliaCharlie.


//FOR YOU.

 


                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//GÅ INTE DÄR, DET KAN KOMMA ETT TÅG.

 

Igår gick vi upp vid 07.00 och vi kom hem cirkus 12.00.  Hade det riktigt kul faktiskt. Men jag var även jätte jätte trött. Vi åkte som sagt till ett stall och sen hoppade vi lite och kikade på bio. Efter bion frågade Ericas kompis Emelie om vi ville följa med på "grillfest" och det gjorde vi. Så då åkte vi ut och satte oss vid havet och gjorde upp en brasa och det var en kille som grillade korv. Och alla dom människorna som var där var riktigt roliga. Haha. Hoppas man kanske får träffa dom igen nån gång. Kanske i sommar när jag ska vara med Erica. Var iallafall riktigt kul fast vi inte gjorde så mycket. Tog bussen hem vid 11 och sen hämtade Sören oss vid bussen och när vi kom hem tog vi oss en macka och sen hoppade vi i säng för att sova. Imorse vaknade vi vid 11 ungefär och har inte gjort nånting. Eller vi har städat lite det är väll allt. Och vad resten av dagen har att erbjuda har jag ingen aning om. Men hoppas det blir nånting roligt för nu är det lov och då ska vi leva livet för efter blir det en massa plugg igen. Nu ska jag hjälpa Erica sortera tvätt så hörs sen.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

Känns som jag inte har bloggat på evighete...

img_0134 (MMS)

Känns som jag inte har bloggat på evigheter så nu tänkte jag göra det. Sitter i Täby centrum med min käre kusin Erica och väntar för vi ska gå på bio och filmen börjar 17.40. Vi ska kolla på "hur många lingon finns det i världen" och jag har ju redan sett den men det har inte Erica och hon ville se  den så då gör vi det. Vi har även vart vid ett stall idag där hon skulle rida med hennes kompis så då va vi där en snabbis. Skulle tagit med mig kameran men så glömsk som jag är glömde jag självklart bort den. Och hästen kunde stegra och jag fick inga kort på det. (Buhu!) men jag får leva med det. Sen har vi shoppat lite som jag kanske visar senare eller när jag kommit hem. Måste bara berätta att Erica köper en super snygg klänning som hon passade super bra i! Kanske visar en bild på den också. Ikväll efter bion kommer vi nog bara åka hem och lata för vi är jätte trötta redan nu. Haha illa, illa! Eller så sitter vi uppe hela natten och kollar på film och snackar en massa skit. Men ikväll hade jag iallafall tänkt lägga ut lite bilder som jag och Erica har tagit medans jag vart här.  //CeciliaCharlie.


//SHOES.

 

 

 
Några bilder jag och Erica tog igår när vi var i Gävle hos hennes farfar.
                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

Underbart väder! Är ute just nu med Elias ...

img_9258 (MMS)

Underbart väder! Är ute just nu med Elias och Jonas. Sitter och väntar på att min kära kusiner och deras föräldrar  ska komma och hämta mig och sen åker vi till Gävle till deras farfar. Sen drar vi hem till dom i Åkersberga. Har packat klart allt också sen får man bara hoppas man har med sig allt. Så det blir nog inte så mycket mer bloggande idag. Kanske när vi har kommit hem till dom för datorn följer med och det för även kameran. Så ni kan ju hoppas på att det blir mycket nya bilder. Ha en underbar lördag! //CeciliaCharlie.


//TILDA ÄR I FJÄLLEN SÅ JAG FÅR SOVA ENSAM.



Kollade på matchen och jag kan säga att när jag väl satt där så ångrade jag verkligen att jag åkte med. Det var så jäkla kallt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Och sen när den var slut och vi skulle gå och sätta oss i bilen va det så kallt och fötterna gjorde så himla ont. Gick knappt att gå!
____________________________________________________________________________________________
Är jätte trött och känner just nu för att sova. Eller jag är trött fast endå inte. Tilda är inte hemma heller för hon är i fjällen med mamma och pappa så då måste jag sova ensam inatt. Buhuu! Har faktiskt varit duktig idag också måste jag få säga. Kom hem vid 9 tiden kanske och då ställde jag mig och gjorde mat (Tacos mums!) och sen plockade jag undan efter mig och grabbsen och sen gick jag upp och packa tills imorgon och jag plattade även fågelboet. Usch vad jag inte gillar mitt hår ibland. ...Eller ganska ofta. Men nu är det platt! Sen slog jag på en film och la mig i sängen. Vet inte riktigt vilken tid dom kommer och hämtar mig imorgon men jag kan ju iallafall ställa klockan på senast 10-11 tiden så jag inte sover när dom kommer. Måste ju kolla så jag fått med mig allt osv. Som tex kameran, datan och min KUDDE! Hoppas iallafall att ditt lov (Om du nu har lov) har börjat bra och hoppas det blir bra och slutar bra också.
Den här dagen har varit så jobbig och jag har varit så less kan jag säga. Usch på den! Det som va bra är att det äntligen är lov nu iallafall. Men annars har allt gått så dåligt. Matteprovet gick åt heeeeelvete och sen hatar jag verkligen idrott! Man ser verkligen vilken/vilka läraren har som favoriter och det tör jag mig verkligen på! Och det är nog inte bara jag som tycker de.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//HAJARNA,HAJARNA,HAJARNA,HAJARNA!



D
atakunskap nu, matteprov sen efter det engelska och sist idrott. Idrotten är alltid rolig när Gösta och jag är med. Haha. Sen ska jag kanske åka med Niklas och kolla på när brudsen spelar fotbollsmatch och sen måste jag packa. Åker till Åkersberga imorgon till Erica och jag längtar. Ska kanske åka till Gävle med dom först men jag vet inte riktigt hur det blir. Ska ringa och prata med henne ikväll. Så ungefär såhär
*Skola
*Duscha
(*Kanske fotbollsmatch)
*Datan
*Slappa. 
Kommer min dag se ut tror jag. Kanske händer nått annat spännande också det vet man ju aldirg. Jag hoppas att det blir nån god mat idag för jag är hungrig redan nu och jag slutar 15.30 buhuu! Det är faktiskt synd om oss BF10 som slutar vid den tiden på en fredag! 
_______________________________________________________________________________________________
Det enda som är bra med denna dag är att vi har en veckas lov + måndagen efter. Hur skönt är inte det? Ska bli så sjukt skönt och hela mitt påsklov är nästan planerat redan nu. Åker som sagt till Erica imorogn och jag vet inte hur länge jag ska vara där och sen på torsdag nästa vecka åker vi till Jönköping eftersom pappa ska ställa ut bilen på Elmia mässan. Och allt kommer bli awesome!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//BAMSE.

 

 

 

 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//14 APRIL.

Sitter och pratar med min kusin vitamin om påsklovet. Ska tillbringa en del av det med henne. Awesome! Saknar henne massor. Vi pratar om en massa roliga saker vi ska göra på sommaren så nu längtar jag ännu mer tills dess. Vi ska åka buss från mig hem till henne bara hon och jag och då vill jag bara påpeka att hon bor i Åkersberga och vi är inte så smarta så det blir nog en upplevelse. Haha. Finns mycket roligt vi ska göra och jag längtar verkligen. Kan säga det tusen gånger om att jag längtar för det ska bli så sjukt kul.

Erica- vet du vad meningen med livet är?
Jag- Nej, vet du?
Erica- ja. Alla har en varsing mening.
Jag- Hahaha!
_______________________________________________________________________________________________
Kom hem för en stund sen också från Uppsala. Åkte dit med Jonas + familj. Alla barnen fick nya skor och dom va riktigt snygga! Filles va super snygga fast de kan ju va för jag typ valde vilka han skulle ha. Eller jag gav han råd och sen så valde ju självklart han. Elias och Felicias skor var också jätte snygga såklart! Och dom ville ha dom på sig på en gång och det va klart dom fick ha de. Imorgon är det skola igen och det suuuger! Orkar verkligen inte. Redan nu orkar jag inte gå till skolan fast den är imorgon. Har matteprov och jag hoppas det kommer gå bra. Men de klart det gör de. De är kordinatsystem om det är ganska så enkelt..eller? haha.  Nu ska jag iallafall prata klart med Erica och sen ska jag sova godnatt!
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//A LITTLE BOY♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fick sluta 11.50 idag så man hann med bussen som gick 12.10 och det var riktigt skönt. Hade prov i hälsopedagogik och det gick superbra! Skrev på allt och det kändes faktiskt hur bra som hellst. Får hoppas att resultatet blir bra också. När jag kom hem så mötte jag Angelika och Elias på uppfarten och dom skulle vara ute så jag gick in och hämtade kameran och tog lite kort på sötungen. Tog även lite kort på Bamse men dom tänkte jag lägga in lite senare hade jag tänkt. Efter det cyklade vi och hämtade dom andra busungarna på dagis och det var första gången jag cyklade för i år eller vad man säger. Och det var riktigt skönt måste jag säga.
____________________________________________________________________________________________
Det har varit underbart väder idag också. Då blir humöret lite bättre också och det gillas mycket. Alla andra dagar i veckan har det varit grått och trist men idag åkte till och med brillorna på! Känns att sommaren är påväg nu! ♥
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.




//TILL MIG FRÅN ER.

roger om .//HJÄLP: fota mig!

IP: 81.224.230.114

 

 

 

Melissa om //HJÄLP:

du skulle ju kunna fota typ stenar . och typ sönder rivet papper ok typ forma de till nåt XXD eller ja vet inte / mel

IP: 89.160.64.207


Svar: Haha ja Roger får väll ta och göra det någon dag.
Svar: Ja de va smart Melissa! Men vet inte vart jag ska hitta bra stenar. Men vi måste ta kort på dig någon gång igen!  
                                                                                                       ´´CeciliaCharlie.



//HJÄLP.

 

 

Jag har en sån himla dålig fantasi så nu behöver jag lite hjälp. Vad finns det för saker man kan fota? Vill ha alla tips jag kan få för nu känner jag att det är påväg att bli lite bildbrist..och hur roligt är det att läsa bloggar som inte lägger ut bilder? Frågar du mig är det inte speciellt kul. Det är skittråkigt.
____________________________________________________________________________________________
Samma med dom som bara lägger ut samma bilder, det är verkligen skittråkigt att se gammla bilder man redan har sett. Man vill ha nytt! Och då kan jag ge dig ett tips! Jag lägger alltid in mina bilder i en mapp och sen om jag redigerar dom (som inte alls är mycket eller ofta) så lägger jag över dom i en annan mapp sen och efter jag lagt ut dom här på bloggen flyttar jag över dom till en annan mapp bara för jag inte ska lägga ut samma flera gånger. Smart sak att göra om man vill göra det enklare för sig själv.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//NEW BLACK CONVERSE♥

 

Hoppade i mina nya converse idag och jag trodde jag skulle få skavsår men det fick jag inte. Super! Iallafall jag beställde ett par bruna och såhär blev resultatet. Ett par svarta fick jag hem. Jag bara skrattade åt det för jag brydde mig inte speciellt mycket. Svarta är också super snyggt och jag har inga svarta så det vart också super. Så nu har jag ett par svarta converse också! Skulle också vilja ha ett par mörk blåa för dom är super snygga. (Ska kika på det när jag åker till stan nästa gång) 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//HELA RUMMET ÄR RÖRIGT.



Som ni vet ska jag fixa ordning mitt rum men just nu ser det ut såhär...hemskt jag vet. Men idag, äntligen idag fixade Tjomme hålet som jag hade i väggen så nu är det bara spakla och sen är det bara tapetsera och sen är det ju det roligaste kvar. Att inreda allt, sätta upp tavlor, fixa lite möbler osv. Längtar verkligen! Och som ni ser på bilden fick jag inte med hela mitt rum...för jag står vid garderoben och knäpper kortet..Va lite svårt så därför får den här bilden duga. Självklart kommer det komma en massa bilder sen på hur rummet blev. Tänkte försöka ta före och efter bilder.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//12 APRIL.

Har ont i huvet och mår illa.. usch på de! Väntar på att mamma ska komma in med hundarna och sen ska vi åka till ica och efter det kör hon mig till Melissa och vi ska gå ut och gå. Ska bli riktigt skönt måste jag få säga. Skolan gick fort också men imorgon kommer det suga för vi börjar 8.55 och sen har vi hål från 12.55 till 14.50 bara för vi inte har någon hälsopedagogik...Och sen har vi bara engelska sista lektionen. Är ju nästan så man  hoppar över engelskan då. Men iallafall så ska jag åka nu och ikväll  blir det Forrest Gump♥  (Ovanligt eller hur? ) så vi hörs senare.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//+++

 
Nått jag saknar från när man gick i 9.an va att man fick iallafall träffa "vännerna" varje dag även fast man kanske inte pratade med dom jämt. (Fast det gjorde ju oftast jag) Men nu ser man dom aldrig och jag hör aldrig av mig och knappt dom. Det är de som verkligen sög med att sluta 9:an...
______________________________________________________________________________________________
Drar mig ut till bussen nu och sen när jag kommer hem efter skolan har jag bestämt att jag ska ta mig en promenad om det är fint väder. Inte annars. Vet inte riktigt vad jag ska göra om dagarna nu.. Har redan packat ner allt i flyttkartonger i mitt rum, har ingen aning om vad jag kan fota men jag vill fota en massa. TIPS NÅGON?! ja..jag får helt enkelt se vad jag gör utav den här dagen. Men ska iallafall plugga lite hälsopedagogik eftersom vi har prov på torsdag.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

Tar mig en promenad med Ingela nu i det hä...

img_3282 (MMS)

Tar mig en promenad med Ingela nu i det härliga vädret!  //CeciliaCharlie.


//RED BIKE.



                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//SO IT IS.

Jag stör mig på småsaker..
________________________________________________________________________________________________
I have not asked to be born.
Can see clearly who is the favorite. And it is not me
..
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//TÄNK OM JAG VORE EN BANKOMAT OCH KUNDE TA UT HUR MYCKET PENGAR JAG VILLE.

  

Monki butikerna har bara för snygga saker alltså. När man går in där vill man verkligen att plånkan ska vara full med stålar så man kan handla hur mycket som helst. Eller vad tycker du ? Just NU hade inte allt det här suttit helt fel iallafall. Kärlek till den butiken alltså!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.




//N&N.

 

 



Knäppte lite kort på sötisarna Nathalie och Nadja när vi var barnvakt åt dom i fredags. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.



//TRASSEL

 

S
nart ska jag ta med Filleplutten till storstaden för att kika på trassel eftersom att den är hans födelsedagspressent från mig. Hoppas bara att filmen är bra och allt kommer gå som jag vill. Vi tar bussen som går 11.10 och då är vi i stan cirkus 12.00 och bion börjar 13.00 (Som tur är kolllar inte många på bio på söndagar så då finns det iallafall platser kvar när vi kommer dit) Sen är bion i 1 timme och 40 min så då slutar den ungefär 14.40 och det går en buss från stationen 15.00 och efter det går nästa buss 17.00 så man kan ju hoppas på att vi hinner med den bussen som går 15.00.
Haha känner att det vart väldigt många siffror i detta inlägg men så får det bli ibland.
_______________________________________________________________________________________________
Börjar förresten bli sjuk också och det suger för nu går vi bara en vecka till i skolan och sen har vi lov i en vecka. Skönt! Och den här veckan har jag bestämt att jag ska kämpa med allt. (om jag inte blir sjukare för då orkar man inte så mycket) Jag ska tex flytta till Tjomme och Maria imogon för jag och Tjomme ska göra en sak och sen ska jag plugga sten hårt denna vecka. Så jag klarar hälsopedagogiksprovet och sen har vi säkert engelska läxa och den ska jag rå plugga till så jag får bort mitt jäkla ig. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//WATER EVERYWHERE.

 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//WHITE CONVERSE♥

 

Har nästan precis kommit hem från stan och nu har jag äntligen köpt ett par nya vita converse. Så nu kanske jag kan slänga mina gamla och trasiga?..Hmm dom får nog vara med ett tag till iallafall.
Köpte även tapeter men dom kommer jag visa sen när mitt rum är klart. Är ju ganska svårt att visa hur dom ser ut när dom ligger i rullar. Men dom är SKIT snygga och nu längtar jag bara tills vi börjar måla, tapetsera och fixa allt som ska göras. Kan ju iallafall berätta att dom är sandfärgade och sen köpte jag en tapet som jag ska ha som fondvägg..Blir ingen fototapet för fondväggen vill jag ha på en vägg som lutar och det skulle inte bli så bra då. Men jag älskar den jag köpte så det blir super iallafall.
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//FLOWER.



                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

//JUST EN DAG, EN ANNAN DAG.



Smärta, trött, ingen ork, tom, ensam, värdelöst, fundersam, denna minut, denna sekund, precis nu.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på Forrest Gump. Den filmen kan man inte kolla på för många gånger. Tror jag har sett den 4-5 gånger den här veckan. Och den är fortfarande lika bra.
____________________________________________________________________________________________
Efter filmen blir det att sova för imorgon ska jag, mamma, Ingela och Nadja åka och köpa tapeter till mitt rum och sen om jag inte tror helt fel blir den en snabbis inne på Gränby också. Eller jag kan ju illafall hoppas på det. 
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.
                                                                                                                                          


//LET ME SEE THAT SUNSHINE.

 

____________________________________________________________________________________________
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.



//BÅDE HUNDARNA OCH UNGARNA.

 

 

 

 

 

 



Åkte hem med bussen som gick 14.15 för min hals gjorde så fruktansvärt ont och mitt huve började också gör ont. Inte kul! När jag kom hem så tog jag mig en alvedon och sen följde jag med mamma,Angelika,hundarna och barnen ut på en promenad. Tog även lite kort men som vanligt var det bara Elias som ville vara med. Hundarna sprang däifrån och Filip och Felicia vägrade vara framför kameran. Men sånt är livet. Tog lite natur bilder också som kanske kommer senare.
____________________________________________________________________________________________
Nu ska jag hoppa i ett varmt bad och sen ska jag nog kolla på världens mest underbara film Forrest Gump!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//TORSDAG IGÅR, FREDAG IDAG.

 

Segt som en snigel kan jag lova! Har datakunskap nu och det är lika roligt som vanligt. Ska göra nått i powerpaint och det är inte riktigt min grej. Jag skriver en saga om nån katt (Eller det är inte jag som skriver den, tog den från internet) Och jag vet inte om jag är klar. Var vi klara med det fick vi sluta men jag känner mig inte speciellt klar och jag orkar inte riktigt göra nåntiong heller. Eller jag fattar inte hur man lägger till ljud och sånt och våran lärare är inte här så det går ju som det går.
____________________________________________________________________________________________
Vaknade även med hals ont imorse och det var inte kul. Har fortfarande ont och jag börjar få ont i huvet. Usch på de! Så jag får se om det blir någon idrott för mig idag men jag vill vara med för förra gången var det faktiskt roligt. Det händer alltid roliga saker på våra idrottslektioner. Men en sak jag inte gillar är när vi har sånna som ska bli "lärare". Jag tycker bättre om när vi har våran lärare än att nån annan lixom ska bestämma. För då blir det tråkigare lektioner också. Förutom när vi hade den förra för han dansade så roligt och vi höll på att dö av skratt kan jag säga. (Haha) Och idag skulle vi tydligen ha nån tjej så vi får väll se hur rolig den lektionen blir. Annars har vi ju ganska slappa lektioner kvar (hoppas jag, om dom inte har planerat nått jobbigt vi ska göra) matten som brukar gå snabbt för vi brukar få några tal vi ska göra och sen får vi sluta, engelska som vi brukar skratta på och nu är vi klara med allt nästan Och sist så har vi idrott.                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

// ROLIG DAG MED MYCKET LERA OCH VIND.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                      Foto-Jag
                                                                  Modell-Melissa
___________________________________________________________________________________________
Jag tog 720 bilder på Melissa idag så som ni märker är det här bara några av dom. vad tycks om bilderna?
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//TAKE MY BLACK SHOES TODAY.



Snart ska jag ta mina fötter och knalla ut till bussen om det inte är så att mamma kör oss dit. Torsdag idag så då har vi bara en lektion och vi kommer nog få öva till provet som vi har nästa vecka och det skulle vara bra. Eftersom att man verkligen övar då när man är i skolan. Ska man öva hemma blir det lätt att man skjuter upp på det hela tiden. Vilket jag är väldigt duktig på! Iallafall efter skolan ska jag träffa Melissa och jag ska knäppa lite kort på henne och sen kanske vi tar en promenad också för det har vi pratat om i två dagar nu. Så lite bilder på henne kommer nog upp här senare idag.
Förresten tar jag med mig kameran idag till skolan eftersom att jag ska vara med Melissa direkt efter jag slutat ungefär. Hon skulle till tandläkaren men efter det ska vi vara så hon skulle vara hemma vid 1 tiden och jag tar 1 bussen hem då så jag kliver nog av hos henne då. Och då kanske jag kan ta lite kort i skolan osv så får ni se hur min dag har varit..Så kanske det blir så att jag beskriver den med bilder idag. Men det är bara om jag har ork för det.

______________________________________________________________________________________________
Jag HOPPAS verkligen att mina paket kommer idag eller iallafall att mina övningkörningspapper kan komma så ni kan hålla er inne medans jag är ute och kör. Nu vill jag verkligen verkligen börja köra. Igår kom jag och tänka på en sak när det gäller att köra bil. Tänk er att komma upp i cirkus 90km/h och sen tappar man bara kontrollen helt och hållet. Förstå vilken jävla smäll det blir då. Jag måste säga att dom som jag kör med är otroligt underbara som ställer upp..Tror nog jag aldrig skulle göra det. Eller jo kanske...Eftersom man verkligen måste ta sig i kragen och lixom bete sig när man sitter där framför ratten.  
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//MORNING LIGHT.




                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.


//RANDIGT PÅ MINA FÖTTER.



Idag har det inte blivit mycket bloggande inte. Är ju onsdag i sisådär två timmar till och som alla andra onsdagar har den varit jobbig. Fast jag hade ju iallafall sovmorgon för vi har ingen färg och form den här veckan och inte på måndag nästa vecka heller. Men faktiskt om jag ska vara ärlig så gick det hyffsat i skolan. Bussen var cirkus 30 min sen idag och det sög men det var fint väder och jag stog och pratade med Elsa så jag klarade mig fint iallafall. Hoppade av vid ica så kom Tjomme och hämtade mig för jag skulle handla vårrullar..Eftersom att vi skulle käka pekinsoppa så ville jag ha det till. Hur underbart godtt är inte peking?! Om du aldrig käkat det så har du missat nått. Ska ge er receptet nån dag kan jag lova! Och efter det blev det en liten bilresa och sen bakade jag och Maria negerbollar och sen kikade vi på en Beck film (som vanligt) och sen drog jag mig hemmåt och nu sitter jag här fast jag ingentligen borde plugga. Men det hinner jag göra imorgon och i helgen.
____________________________________________________________________________________________
Vad tycks om mina strumpor? Fick nya av mamma..Alla mina försvinner ju eller går sönder. Riktigt sköna och snygga.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//TVÅ BUSAR.

 

 

Två busar som var här imorse när jag vaknade. Eller Elias kom efter en stund. Mamma skulle passa dom och då passade jag på att knäppa lite kort på dom. Men sjuklingen Malva ville inte riktigt vara med på kort men Elias ville som vanligt. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//DET ÄNDA DU KAN GÖRA ÄR ATT GÅ.

 

Why? Why are you not the one you used to be? What happened to you?
I really do not know it. But the question is, do you know what has happened
?
___________________________________________________________________________________________
Snart är det påsk och just då saknar jag min Mormor!♥ Alla underbara minnen jag har med henne under påsken.Saknar dom, saknar henne.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//I AM ALONE, ALL ALONE.

 

Dagen gick fort, engelska läxan gick jätte dåligt, är inte på det bästa humöret, måste plugga, drar till Tierp för att handla räkor och krabb-stick, sitter ensam på mitt rum, finns inget att göra.. 
___________________________________________________________________________________________
Det är inte lätt när det är svårt...
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//PHOTOS

 
                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

//FAKTA..ELLER JAG HAR NOG BARA TRÅKIGT.

Stava ditt namn utan några A:n - Cecili.
Är du singel? -  Så singel man kan bli.
Vad är ditt favorit nummer? - 12.
Favorit färg/färger? - Vet inte riktigt.
.Hatade färg/färger - Alla är fina..eller aa.
Vad lyssnar du på? - Tv;n.
Är du nöjd med ditt liv just nu? - Nej
Vad är/var ditt favoritämne i skolan? - Ingen komentar.
Och ditt värsta ämne? - Engelska.
Vart önskar du att du var nu? - Inte här iallafall.
Vad borde du göra just nu? - Plugga engelska.
Är du kär i någon? - Nej.
Kan du blåsa bubblor? - Experten här.
Kan du nå dina fötter med raka ben? - vill jag inte påstå.
Kan du vifta på öronen? - Nej du, men låta som en uggla.
Kan du skruva på tungan? - Japp.
Har du någonsin velat bli läkare? - Ja.
Vill du bli brandman? - Nej..Vet inte vad jag vill bli.
Vad drack du senast?- Svartvinbärs dryck.
Vad tittade du senast på tv och med vem? - Kollar på Forrest Gump nu själv.
Vem pratade du senast i telen med? - Mamma.
Vem ringde dig senast? - Kommer inte ihåg..
Har du några tatueringar? - Ja en.
Har du rakt elr lockigt hår? - Lockigt. 
Är du glad? - Nej.
Är du piercad någonstans? - ja.
Hatar du folk som ljuger?  - hatar vet jag inte men det beror på vem och varför.
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? - Gott och blandat.
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? - Båda..Men brunhårigare är snyggast.
Vad vill du bli när du blir stor? - Ingen aning...
Har du någonsin kysst 2 personer samma kväll? - Nej.
Har du någonsin varit helt förkrossad? - Ja..
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? - Bra, tror jag. Eller hoppas jag.
Tycker du om ditt liv? - Inte just nu nej.
Använder du mascara? - Ja.
Använder du läppstift? - Nej men jag har några.
Vilket balsam tycker du luktar godast? - Tycker inte balsam luktar speciellt mycket.
Vad är din favorit rätt ? - Sallad.
Vad är din favorit kärleksfilm? - Kärlek...jadu vet inte.
Vad tycker du mest om i ditt utseende? - Haha Inget rent ut sagt.
Vad tycker du minst om i ditt utseende? - Allt.
Förlåter du eller glömmer du? - Förlåter oftast men glömmer aldrig.
Har du mest tjejvänner eller killvänner? - Har inga vänner kvar längre..eller har men ingen jag kan prata med allt om..och det är en riktigt vän för mig.
Har du någonsin masserat någon? - Ja på dom irriterade lektionerna man va tvungen att göra det.
Vad är du rädd för? - Alldeles för mycket...
Önskar du att du var en kändis? - Nej.
Önskar du att du var en kille? -Skulle vilja va det för nån dag..
Hård eller mjuk smörgås? - Mackor= skit äckligt.
Silver eller guld? - Silver.
Vilken ögon färg har du? - Grön/grå 
Är det den färgen du vill ha? -vill och vill, det funkar.

Man får faktiskt reda på mycket när man fyller i sånna här listor. Så nu vet ni ju lite mer om mig. Även fast jag kanske inte har berättat så mycket om mig själv. Men vill ni veta nånting så får ni slänga in en liten komentar det är ju inte så svårt.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//DU KOMMER ALDRIG SLUTA VÄXA OCH BLI STOR.



Grattis till min gulleplutt Filip som blir hela 6 år idag. Tiden går så fort,han börjar ju skolan snart..Stackars pojke säger jag. Jag kanske ska lära han allt jag kan så det går bättre för han?..nej för jag kan ju inte så mycket så då kommer det nog inte gå så mycket bättre. Haha.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//ELIAS♥

 

 

 

 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//INGEN BRYR SIG.



Ligger i sängen och kollar på piplarsson. Har jätte ont i huvet och känner mig sjuk. Inte kul kan jag tala om! Om en stund ska jag ta mig ett långt bad och sen efter det ska jag kolla klart på piplarsson och om jag orkar ska jag slå på en annan film efter den. För det är inte så långt kvar på den. Ska också hinna platta håret innan jag somnar för annars kommer det se förjävligt ut imorgon. Ja mer ska jag inte göra ikväll..eller jo ska kolla igenom engelskan också så att mitt jävla IG försvinner. Tänker inte gå ut med ett ig..eller gå ut då måste jag fixa det i 2:an och det tänker jag inte behöva göra.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SAMMA MOTIV, OLIKA VINKLAR.

 
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//HAN VÄXER OCH BLIR STOR SÅ FORT.

 

 

 

Idag har jag varit på kalas eftersom att Filip fyller 6 år imorgon. Eftersom att jag är världens bästa faster så ska han och jag gå på bio, käka mat och äta godis. Det brukar han tycka om och han vart glad när jag sa det. Vart inte så mycket bilder, det var nästan bara Elias som ville vara med på kort så slänger in lite bilder på han sen.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SHOPPING.



|Monki Tröja 400:-|



|Cubus Jeans 299:- |



|Glitter Ring 99:- |



| H&M Penna 30:- |



| H&M Nagellack 40:- |
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//LÖRDAG,SÅ IDAG FÅR MAN ÄTA BEN&JERRY´S.



Vart en tur till stan idag med Maria som sagt och jag fick med mig lite småsaker hem som jag visar senare.
___________________________________________________________________________________________
Nu alldeles snart kommer Madde och hämtar mig för vi ska åka till Johanna och hennes pappa är så snäll så han kör oss dit. Vi ska mötas på konsum för här ska det köpas Ben&Jerry´s. Och vet ni vad? Jag ska pröva en helt ny smak som jag aldrig ätit förr. Det blir ju en upplevelse, men hoppas den jag väljer smakar underbart gott! Vi kommer nog slå på en bra film sen och kika på skulle jag tro. Men jag hoppas DU har en/haft underbar lördag och så hoppas jag att min slutar bra.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//THE WHITE FLOWER THAT SLOWLY TURNS PINK.



Godmorgon allesammans! Idag är det lördag och den börjar jag med att duka fram frukost till mamma mig och Maria. Sen drar jag och Maria till stan och kikar lite. Får väll se om man kanske får med sig en kassa hem med nånting eller om jag kommer hem tomhent. Vad ska jag göra resten av lördagen då? Jo har faktiskt ingen aning. Kanske bara är hemma? Plugga lite kanske?..Hmm det får vi faktiskt se. Nu ska jag gå ut till köket och kolla äggen så dom inte blir dåligt kokade.
____________________________________________________________________________________________
Bilden får mig att tänka på sommaren. Nu vill jag bara att värmen ska komma. Vill inte du?
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

Nu blir det KRÄFTOR!

img_6685 (MMS)

Nu blir det KRÄFTOR!


//FREDAG IDAG OCH VAD SKA MAN GÖRA?

Sitter hemma hos familjen Karlsson och för en stund sen käkade vi grillat. Hur gott som hellst! Satt riktigt fint måste jag få säga. Sen har jag målat Nathalie och Nadjas naglar och nu kollar vi på Amigo. Skolan gick faktiskt ganska bra och jag lämnade även in svenskan som skulle vara inlämnad idag. På matten och engelskan jobbade jag på bra och sen efter det hade vi bara jumpa och jag gjorde mer än vad jag brukar göra...Fast det kan ha varit för att Ulf började prata om betyden så jag tänker såhär (Just nu) att jag ska iallafall pröva göra allt för att få så bra betyg som möjligt. Får väll se hur det kommer gå men det kommer säkert gå bra. Ikväll blir det KRÄFTOR! GillaGillaGilla!
_______________________________________________________________________________________________
Haha måste få säga att Nathalie är bara för himla gullig. Hon kom nyss och frågade om jag ville ha cola och då svarade jag aa det kan jag väll ta. Och då gick hon ut till köket och sen kom hon tillbaka med ett stort glas med jätte lite cola i botten. Hon är bara för söt hon!
´´CeciliaCharlie.

RSS 2.0