//LEGEND.

En flicka i vår gård blev sjuk och dog. Hon lekte för sig själv och ingen tog notis om henne, medan hon fanns till. Hon grät så fort och skälldes lipesill. När hon var död, så fick vi andra lov att se hur fint hon i sin kista sov. Hon skulle bort, vi tänkte knappt på vart. Vi hade på den tiden inte klart begrepp om vad det innebär att dö. Vi skulle bara in och ta adjö. Fast syskonen vis kistan stod med gråt i halsen, såg man hur de glades åt att vara släkt med en som var så fin. De skulle sedan ha konfekt och vin till ära för den döda som var klädd i vitt och hade blommor kring sin bädd. Hon hade inte växt och blivit stor, men skulle ändå lämna far och mor. Det märktes tydligt att på något sätt en underbar förändring hade skett. Vi som ibland gjort narr av henne fräckt. Stod gripna av förvåning och respekt och kände på oss, att hon var förmer än något annan barn i vårt kvarter.
______________________________________________________________________________________________
Av:Hjalmar Gullberg.
Dikten jag valde att skriva om.

//SVENSKA, MITT SPRÅK.

  

Sitter och försöker plugga svenska men det går inte så himla bra. Samtidigt skaffade jag Spotify Premium så nu kan jag lyssna på en massa bra musik i mobilen. Det finns bara en sak att säga om det och det är Superkanon! Tillbaka till svenskan...Jag har ingen aning om hur jag ska skriva sammanfattningen om min dikt..(Tänkte skriva dikten i ett nytt inlägg efter så ni kan läsa den) Eller inte om min dikt det är inte jag som skrivit den. Men jag hoppas jag kan göra klart den tills imorgon annars lämnar jag in den på måndag. Fast det är sista dagen imorgon..men hallå! vi har inte ens svenska imorgon så varför ska den vara inne då? BlirTokig Ska försöka skriva klart den nu så byeee.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//LEAVES ON THE TREES.







                                                                                                                                                ´´CeciliaCharlie.

//BLACK.



Tog som sagt en tur till stan idag med Jennifer och Therese eftersom att vi är "lediga". Dessa två saker fick jag med mig hem. Är super nöjd, båda sakerna är köpta på glitter och glasögonen kostade 99:- och klockan kostade 149:-. Jag vart bra sugen på att köpa en vit klocka också men det får jag göra en annan gång. Den skulle passa så bra till sommaren när man blivit lite brun.
____________________________________________________________________________________________
Just nu ligger jag i sängen och har ont i huvet och mår illa. (Inte kul) Kollar även på pip-larsson. Pappa kom nyss också och sa att han skulle åka snart så han sa hejdå. Han ska åka till stugan med dom på jobbet och åka skoter. Är inte bara lite avensjuk! Hur underbart kul hade inte det varit? Men jag har andra saker jag måste göra just nu när det gäller skolan och så, så kan inte ta en massa ledigt. Måste göra klart svenskan men det gör jag nog lite senare. Är ganska svårt så jag förstår inte riktigt hur jag ska skriva men det kanske jag kommer på. Sen vet jag vad jag skulle vilja göra ikväll men så blir det säkert inte...säger inte vad det är förrns jag får det. Men får väll se hur det blir med den saken.
                                                                                                                                         ``CeciliaCharlie.

//FLODIS OCH JAG VI ÄR GODA VÄNNER.



Hoppar ner i sängen med min flodis, Disa och Tilda för nu ska jag sova. Kom nyss hem från Roger och Ingela så nu är jag jätte trött. Imorgon är vi lediga så Jennifer,Therese och jag drar in till stan och vi ska ta bussen som går 09.10 från Tierp för Jennifer ville åka tidigt så det blir ingen sovmorgon för mig inte. Det som hade varit så skönt! Men tänk såhär...jag får en underbart GOD Subway macka. Mums vad det kommer sitta fint! Så godnatt på er allesammans så hörs vi imorgon!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//HAN TOG AV SIG SIN KAVAJ.

 

Super snygg kavaj och sen med ett slappt vitt linne under, hur snyggt som hellst! (Synd bara att man inte passar i det som är snyggt) Kavajen var det ända som kom i paketet. Linnet är ett gammal från Ginatricot.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//OKEY.



L
igger just nu i sängen och kollar på piplarsson och det har jag gjort i nån timme. Nu ska jag (kanske) snart åka hem till Vewe och göra henne sällskap men jag har ingen aning om vad vi kommer göra.
Fick sluta klockan 2 idag också som vi ville så det var skönt. Åkte hem och gjorde ingenting...men sen åkte jag och mamma till affären och hämta ut ett litet paket från H&M som jag kanske visar senare.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

Titta vad jag hittade i min ficka en god k...

img_5109 (MMS)

Titta vad jag hittade i min ficka en god klubba. Sitter på matten just nu och hoppas på att vi får sluta så man hinner med två bussen. Har vi den vanliga turen får vi väll inte det eller så får vi sluta när bussen precis har gått. Nu ska jag va social med brudarna som sitter här brevid mig så vi hörs senare. (och ikväll hoppas jag att det blir Peking och Beck) //CeciliaCharlie.


//CAUSE EVERY TIME YOU CRASH AND BURN.

Kursen gick bra (och jörgen var super rolig som vanligt) men det vart så jobbigt mot slutet för jag var jätte hungrig och trött. Ville bara åka hem och äta, duscha och få gå och lägga mig i sängen och sova med min söta flodhäst. Men vet inte vad den heter än, nått förslag kanske? Just nu vill jag bara ut och brumma på vägarna det ska bli SÅÅÅ roligt. Så då kanske ni ska snatta inne? hehe nejdå klart INTE! Eftersom att jag är grym på att köra bil. (Eller det vet ju inte jag..jag ahr ju inte kört än...eller?..) Men nu ska jag iallafall hoppa i säng för imorgon är det en ny jobbig dag. Känns verkligen som den här veckan kommer bli jätte jobbig så nu vill jag bara att helgen ska komma. Är jag ensam om det? 
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//YOU´RE THE ONLY REASON THAT I´M HERE.





                                                                                                                                                ´´CeciliaCharlie.

//MÅNDAG.

Måndag idag, ny dag,ny vecka, nya tag. Kom hem från skolan för en stund sen och det var riktigt skönt att vi bara hade tre lektioner. Just nu känns skolan jätte jobbig för jag ska hinna skriva klart svenska uppsatssaken och sen har jag tydligen IG i engelska så måste verkligen plugga på det och göra det jag ska för att få G i kursen. Tänker knappast plugga det i tvåen eller gå om eller hur det nu blir. Men nu struntar vi i det och tar dom problemen när dom kommer.
____________________________________________________________________________________________
Idag ska jag faktisk gå på kursen för övningkörning med mamma,Tjomme och Ingela. Sådär lite tråkigt att bara sitta och lyssna i några timmar. Och sen när jag kommer hem ska jag nog slå på pip-larsson. Hur underbar är inte det filmen? Den är super bra och den är i cirkus 6 timmar...fast ska då inte kolla på hela ikväll. Om jag inte ska kolla på film ska jag nog va med Vewe om hon nu hade lust med det. 

Underbart bra låt!
Crash And Burn-The Benefits.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie
.

//BILDER TAGNA AV MIG PÅ MADDE.









Den första och den sista bilden är två favoriter faktiskt. Vart riktigt nöjd med dom. (Stolt fotograf här!) 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//ÄVENTYR PÅ EN SÖNDAG, DET HÄNDER INTE OFTA.





Var ju på Ikea idag med Madde och det var ett riktigt äventyr måste jag få säga. Vi tog bussen in till Uppsala och sen skulle vi ta stadsbussem till Ikea men den bussen vi skulle ta åkte förbi så vi tog en annan och det slutade med att vi fick gå ute i det blåsiga vädret i cirkus 30 min. KALLT var det iallafall. Men vi kom fram och vi överlevde. Vi fikade även där och jag tog en kladdkaka och Madde tog en äppelpaj. Och som ni ser fick vi med oss en varsin kasse därifrån och kan ni gissa vad vi handlade?....Om inte annat kan jag visa allt vi handlade, vi gick på stan också en stund efter. (Vi handlade likadana saker på ikea)









Linnet kostade 99:- på Ginatricot och köpte man det fick man en bonusstämpel så nu har jag ett fullt bonuskort också. Och sen var det två filmer för 99:- så Madde köpte en och jag köpte en. Och jag sitter och kollar på den nu och den är ju hemsk. Usch på den!
Efter att vi kom hem så åkte jag hem till mig och Madde hem till sig för vi var så himla trötta och jag var jätte hungrig så vi bestämde att jag skulle åka hem och äta och sen åka till Madde så då gjorde jag det. Hemma hos henne knäppte vi en massa kort. Eller jag knäppte kort på henne och det kommer upp några bilder här sen så ni får se. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen så kommer bilderna upp sen.
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

Sitter på filmstaden med Madde och Johanna...

img_2526 (MMS)

Sitter på filmstaden med Madde och Johanna och vi ska kolla på •Hur många lingon finns det i världen?• och jag hoppas den är bra. Sen kommer min käre bror Jonas och hämtar oss eftersom han är så snäll. Oftast...ibland iallafall. Sen när jag kommer hem är det bara att sova för imorgon ska jag ut på äventyr med Madde. Hur ser din lördagskväll ut?  //CeciliaCharlie.


//TIDEN GÅR SÅ FORT.



Ett stort grattis till min lilla plutt Nadja som fyller hela 2 år idag! ♥
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//NEW-NEW-NEW.

















Det där vad det jag fick med mig hem i en liten svart påse.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//LÖRDAG ÄR DET IDAG FÖR IGÅR VAR DET FREDAG.

Gårdagen vart väll lyckat fast vi gjorde inte så mycket. Vi gick och handlade och sen satte sig Emma,Lotta och Vewe vid datorn och jag satt och kollade på tv. Sen spelade vi Alias och det var riktigt roligt. Jag och Vewe vann såklart men Emma och Lotta förklarade orden så himla roligt..Eller förklarade dom gjorde typ teckenspråk. Haha. Kom hem runt 12 tiden tror jag och då var jag så himla trött så jag orkade inte slå på datorn för att lägga upp bilderna på det jag köpte utan det tänkte jag göra idag. Om en liten stund eller så. Snart ska jag nog ta en promenad med mamma och hundarna i det underbara vädret. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Jag skulle vart med Madde och åkt till Ikea men så blir det inte för jag ska hem till min syster sen och äta mat för hon fyller år på måndag. Fast det är klockan 4 och enligt mig är det en dum tid för då kan man inte hitta på nånting och det är lördag så det va ju tråkigt. Men jag får leva med det helt enkel. Kanske kan hitta på nått med Madde efter jag vart och käkat mat.
____________________________________________________________________________________________
Jag skulle vilja åka in till Uppsala och kolla på Hur många lingon finns det i världen? men jag vet inte om Madde vill eller så men jag kan ju alltid höra med henne. Så ja jag får helt enketl se vad som kommer hända idag. Ska nog ut och fota lite iallafall för jag gjorde inte det sist jag skulle och nu är det ju bara för härligt väder!
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//SUDDIGT.



Eftersom att jag snart ska åka till Vewe så lägger jag in bättre bilder sen. Där har ni bara lite smygtitt på vad det är. Men ni kanske kan chansa?
____________________________________________________________________________________________
Kameran följer självklart med men jag får se om det kommer några bilder upp här. Vi ska käka tacos och sen hoppas jag på att vi ska göra nånting roligt så jag inte somnar (som jag alltid brukar göra) men jag kommer sova hemma iallafall för imorgon ska jag kanske åka till Ikea med Madde. Ha en UNDERBAR fredag!
                                                                                                                                              ´´CeciliaCharlie.

Sitter just nu på bussen och ska åka hem. ...

img_9375 (MMS)

Sitter just nu på bussen och ska åka hem. Hoppade över jumpan för jag hade så ont i huvet och började att må illa. Har också köpt lite små saker idag som jag kommer visa när jag kommer hem och jag kan berätta varför då. Ikväll kanske det blir tacos och mys med brudarna. Trevligt! Nu ska jag fortsätta vara social med Therese så hörs när jag kommer hem  //CeciliaCharlie.


//GOODNIGHT.





Där ser ni vad jag brukar göra när vi inte har nånting att göra i skolan. Jag brukar alltså göra en bondgård och sen blir man ett djur som finns där. Skit fina och riktigt roligt. Fick lov att göra bilden mörkare så ni lättare kunde se djuren. (Snällt av mig!) Jag suddar självklart bort dom efter en stund. Bilderna har bästaste Jenny tagit och visst är jag "otroligt söt" på den översta bilden.
____________________________________________________________________________________________

Har precis kommit hem från Johanna. Drog till Tierp runt 6 tiden för att umgås lite med henne och vi gick ut och gick och det var riktigt skönt fast det kanske var lite kallt men det var ju varmt när vi kom hem så det är sak samma. Nu ska jag hoppa ner i säng för imorgon är det fredag och jag känner redan nu att jag kommer vara på dåligt humör eftersom att vi har datakunskap och matteprov. Inte kul! Och jag kan ingenting på matten..eller jo om jag tänker efter kan jag nog en hel del. Och jag tackar..vem jag nu ska tacka. Lars våran mattelärare att man får ha ett papper med sig så man förstår lite bättre (Kom inte på vad det pappret heter just nu) Men det var allt jag hade och säga för ikväll så Godnatt!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//JUST NU, JUST I DENNA SEKUND.

Sitter nu och lyssnar på musik men jag ska snart knalla ut till bussen. Idag har vi bara en lektion och efter det ska jag till sjukhuset med mamma och få reda på allt om huvet (tror jag) och även fast jag bara ska göra det så gillar jag det inte. Tycker verkligen inte om sjukhus. Men måste ändå göra det så jag får reda på vad det är för fel på mig och mitt käre huvud. Haha. Och UNDERBART väder är det också så man kanske skulle gå ut och fota lite när man kommer hem eller vad säger du?
                                                                                                                                             ´´CeciliaCharlie.

//DU BORDE PRÖVA OM DU ALDRIG GJORT DET.



Ser det inte bara för gott ut? För några dagar sen blev jag sugen på nånting mot kvällskvisten men jag ville inte äta en massa mackor och då hade vi räkor (Som man får skala själv) och krabbstick i frysen så jag tinade det och sen åt jag det. Och mums så gott det var. Tog även en liten bit gurka. Den ända som fattades var kräftskärtar eller kräftor. Hur underbart gott hade inte det varit?



Men idag vart jag också sugen på nånting och då tog jag bara några krabbstick. Haha det roliga är att jag inte tror att dom heter så. Men nu skriver jag så och vet du vad det är så vet du ju det. Och då vet du själv om jag säger fel.  Så om du aldrig ätit nått av det här så borde du verkligen smaka för det är riktigt gott. Speciellt räkor man får skala själv och kräftor. Krabbsticken kan man bli lite trött på men aldrig det andra. (Om man frågar mig) Så det här kan ju bara få ett stort fet + i kanten eftersom att det båda är nyttigt och gott!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//ONSDAG,INTE MIN DAG.



Jag kan säga det omÅomÅom igen! Jag AVSKYR verkligen onsdagar. Men nu när man sitter här hemma känns det som att det har gått väldigt fort ändå men det gör det verkligen inte. Inget har varit bra idag kan jag säga. På färg&form höll vi på med lera och vi skulle beskriva en känsla och det gick ju verkligen jätte "bra". Och sen hade vi matte och jag fattar ingenting och vi har prov på fredag. Häärligt! Tänkte kanske ta hem och hinna kika igenom det lite innan. Sen va de dags för svenska och där skriver vi om dikter och jag kom inte på nånting och det är jätte svårt. Sen hade vi hälsopedagogik och det gick ju faktiskt både fort och bra så den lektionen gjorde inget att vi hade. Sen var det engelska och då skulle vi skriva en uppsats och jag var inte direkt på humör för det så det var också jobbigt. Sen att bussen kom cirkus 15 min försent gjorde ju inte min dag bättre. Var så sur när jag stog vid bussen så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Sen var jag lite hungrig också och jag visste att maten inte skulle vara klar när jag kom hem eftersom att det var jag som skulle laga den. Jobbig dag! Och vad ska jag göra ikväll då? Har redan packat ner en massa skor i en påse som jag ska åka hem med till Ingela när mamma har kommit hem från promenaden med Angelika. Vet en sak jag skulle vilja göra men får väll se om det blir så. Kanske häller upp ett varmt bad och badar lite och kikar på någon bra film efter. Det skulle INTE sitta helt fel nu! Det tror jag nog att jag ska göra. Eller tror..jag kommer göra det.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//H&M.



                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//VÅREN KOMMER SAKTA MEN SÄKERT.



Vädret har varit för underbart idag måste jag säga. ÄlskarT! Drog på mig mina solbrillor också och gick till bussen imorse och det var riktigt härligt för solen lyste och det blåste ingenting. Var super skönt. Men sen när jag kom till Tierp började det att blåsa vilken sög. Men dagen har varit helt okej och Jennifer är bara för knasig. Haha men hon är bara för rolig.
Sitter nu i min säng och ska snart gå och duscha för mitt hår är jätte äckligt och skitigt. Usch! Sen slår jag nog på en film.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//MORSNING!

Jag kan aldrig sova länge när jag har sovmorgon. Jag fattar inte! Iallafall så sitter jag här nu och jag har varit vaken i kanske en timme snart. Ska gå och fixa mig och sen får vi väll se vad jag hittar på att göra. Jag börjar 12.30 och jag har bara en lektion. Gissa om det känns ovärt att åka till skolan, Svar ja! Men jag ska vara med bästaste Jennifer idag hemma hos henne så så ovärt är det ju inte. Och vi har bara engelska och då ska vi kolla på film så det kommer nog bli bra. Det jobbiga är att vi säkert kommer hinna kolla klart på filmen och då ska vi skriva en stor uppsats om den. Inte kul! Men jag har sett den filmen ett X-antal gånger så jag kan den iallafall och det är ju positivt. Tar bussen in till Tierp 11.41 och då har jag cirkus 30 min på mig innan engelskan börjar. Det blir superkanon det. Nu ska jag ialalfall fixa ordning mig så har jag det gjort. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//VART TAR DEN VITA FÄRGEN VÄGEN NÄR SNÖN SMÄLER?











                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

//DET GÅR BARA INTE OKEY?

Remember me? I used to be your best friend...
______________________________________________________________________________________________
probably not.
                                                                                                                                             
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//I ÖRAT DU KAN HA DESSA TVÅ.





När jag kom hem från skolan hade det kommit ett litet paket till mig i brevlådan och det var dessa underbara smycken. Dock tycker jag att den till vänster är lite liten för att både kosta så mycket och ens ha i örat. Men jag gillar den ändå. Den är grymt snygg men tyvärr så fanns det ju ett litet problem. Sen en till sak...ska man hålla på och böja dom och trycka ihop dom varje gång man ska ha dom på sig så kommer dom ju till slut att gå av. Ja som sagt man lär sig av sina misstag och det kanske va sista gången jag köpte mig sånna här smycken. Men jag får se för jag har ju som sagt inte prövat ha dom än. Så ska inte dömma dom innan. Men snygga är dom iallafall! Dom här kan ni hitta hos Emma HÄR! Det är super fina smycken måste jag säga! Skulle vilja ha massvis av dom.
                                                                                                                                       ´´CeciliaCharlie.

//GRILLNING, ÄR INTE DET FÖR GOTT?



Underbart god mat man fick hemma hos Karlssons idag. Eller? ser det inte bra gott ut? (Det ända som fattas var en god sallad)
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//SÖNDAG IDAG, MÅNDAG IMORGON.

Vart att jag åkte hem till Roger och Ingela igår kväll och det var ju tur eftersom att Vewe ligger hemma och är sjuk nu stackarn. Va inte där så länge kanske drygt 2-3 timmar för sen skulle dom gå till Victor för han hade också fest. När jag kom hem låg som sagt Filleplutten i min säng och sov så jag kröp ner där brevid han och snacka om att SMÅ barn tar stor plats. Han låg med fötterna på mig under mitt täcke. Och han kan inte ligga still heller, men gulliga är dom iallafall.
Nu sitter jag i köket hemma hos familjen Karlsson (Alltså hos Roger och Ingela) och gör inte så speciellt mycket. Har målat Nathalie och Nadjas naglar. Nathalie fick rosa och Nadja fick turkos. Riktigt tjusigt måste jag få säga. Fast Nadja hade svårt att sitta still så hennes kladdade lite med den fixade vi! Ska käka mat här och vi ska grilla.(Mums!)hur underbart gott är inte det? Underbart väder och så ska vi grilla. GillarT! Kommer bild på det sen för kameran har jag med mig.
Sen har jag planerat min dag lite om vad jag ska hinna göra innan jag lägger mig i sängen ikväll och sover. Och jag hade tänkt lägga mig tidigt för jag somnade sent och vaknade ganska så tidigt.
Jag hade tänkt hinna
*Plugga Hälsopedagogik
*Städa hela rummet. Bädda,plocka undan,damsuga osv.
*Fixa lite bilder.
* Duscha.
´´CeciliaCharlie.

//TODAY.



Hur underbart väder har det inte varit idag? Älskar när solen lyser och det är varmt ute. Har iallafall nästan precis kommit hem från Vewes pappa och vi har haft det trevligt. Igår när vi kom dit satt vi oss bara i soffan och glodde på tv..eller jag gjorde för Vewe somnade. Sen gick vi och la oss och imorse åkte vi till valbo och kikade lite. Sen har vi inte gjort så mycket mer och nu sitter jag här hemma. Så vad ska jag göra nudå? Vewe tyckte jag skulle komma och sova hos henne och Ingela och Roger har fest så jag kanske drar mig dit. Men vet inte om jag orkar göra nått av det. Men det skulle vara kul att åka till Roger och Ingela för att få komma iväg och ha lite kul (Om det nu blir roligt, men det kan man ju hoppas på) Sen får jag sovsällskap inatt också för Filleplutten ska sova hos mig. Trevligt med sovsällskap men synd att dom busarna tar sån plats. Men ja jag får se vad jag hittar på ikväll men hoppas iallafall du har en bra lördagskväll!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//MOT GÄVE MED VEWE.

 

Sitter nu på tåget påväg till Gävle med Vewe för att tillbringa några timmar hos hennes pappa i Valbo. Så därför gör jag ett tidsinställt inlägg. Ja vad ska vi göra när vi kommer fram? Har ingen aning men känner jag oss rätt kommer vi sova för vi har gjort en massa saker innan som tex vart i skolan och jag slutade 15.55 och Vewe 14.00så hon har det ju lite bättre än vad jag har. (Men det skiter man väll i) Sen på lördag ska vi shoppa i Valbo och sen senare på kvällen åker vi hem. Så jag antar att vi kommer höras senare på kvällen när vi kommit hem. Men hoppas alla har en bra fredagskväll och lördag för min kommer bli suuuper!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//JIM SAKNAR NOG SIN ROBERT.



















Jim sa att jag skulle berätta efter varje bild men jag kommer inte riktigt ihåg så jag lägger bara upp bilderna. Men riktigt kul var det iallafall. Och han gillade inte att jag skulle ha Robert..Han döpte den till Robert som ni kanske förstog. Och gud så GOTT det var med kräftor igår!
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//DATAKUNSKAP...INTE MIN GREJ INTE.

Har datakunskap och jag gör nån saga...Inte speciellt roligt och jag vill nu att den här dagen ska vara över så jag får åka hem. Fast sen ska jag åka iväg igen. Tar tåget mot Gävle ikväll med Vewe..Mycket trevligt! Har bara tre lektioner kvar efter denna och det är matte,engelska och idrott..engelskan är väll okej eftersom att vi bara ska kolla på film men idrotten gillar jag då inte..Den är fööör lång! Och vi ska säkert göra nånting tråkigt också så de va ju trevligt... Sen på matten fatatr jag inte speciellt mycket så de va ju sak samma.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//DRAR TÄCKET ÖVER HUVET FÖR IMORGON ÄR DET EN NY DAG SOM VÄNTAR.

Gick ut och gick med Vewe och dom två labradorerna Bamse och Kia. Det tog ungefär en timme och det var riktigt härligt. Vi pratade om allt möjligt också och det är skönt för det är ingen annan som hör än vi så vi pratade verkligen om allt. Men det blev riktigt kallt när vi började närma oss hemmet igen och snacka om att vi frös sen när vi la oss framför tv;n. Sen åkte Vewe hem för att käka pannkakor och sen skulle hon komma tillbaka men så blev det inte för vi tyckte det blev försent och sen ska vi ju faktiskt vara imorgon och på lördag. Så vad gjorde jag när hon hade åkt? Jo jag käkade kräftor och det var underbart gott och i sällskap hade jag Billy och Jim och ska jag vara ärlig tror jag att det lilla djuret....(Vad det nu heter) Jim..Ni vet när man typ tycker det är coolt och så. Jag vet vad det heter men jag kan inte stava till det (Haha) Faschinerar?..Aa de lät konstigt! Och min käre bror tog lite bilder (Dock jätte dåliga) som jag kommer visa imorgon för dom är riktigt roliga. Får se om jag hinner visa dom innan jag åker imorgon till skolan eftersom att jag har sovmorgon. Sen rullade tiden på och nu sitter jag här i sängen och ska gå och tvätta av mig och sen hoppa ner under täcket och sova så nu säger jag godnatt.
____________________________________________________________________________________________

Vi möts när jag är ledsen, du finns alltid där. Du vet om min innersta längtan och alla sorger jag bär. Men aldrig du skulle skvallra, inte säga ett knyst. För du min älskade kudde, är alltid tyst. ♥
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.


//JAG KAN BÖRJA OM.



Ja idag har jag hunnit med riktigt mycket måste jag få säga. Jag vaknade vid halv 8 tiden och då fixade jag mig bara eftersom att jag inte fick äta eller dricka nånting. Sen åkte jag med mamma och lämnade Filip och Nadja på förskolan och sen åkte mamma,jag,Felicia,Elias och Angelika till sjukhuset. Jag och mamma skulle till labbet och Angelika skulle till akuten med Felicia. Jag var sjukt nervös men det gick ju ganska så bra faktiskt och jag låg och tittade bort hela tiden så det gick finfint! Men det tog en bra jävla tid innan vi fick komma in men sen när vi hade gjort det så åkte vi till optikern för att kolla ögonen och det gick super fort för vi fick göra det direkt och då hade vi inte bokat någon tid eller så. Så det var super de! Efter det åkte vi till ica för att handla lite och jag köpte KRÄFTOR, så ikväll ska jag mummsa i mig de! (Gilla) Sen köpte vi Ben&Jerry´s också och jag ska pröva en ny smak och jag hoppas den är god! Annars känns de som man har kastat bort 50 rikstaler på ingenting. 
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//16 MARS.



Bilden är från igår när jag tänkte pröva att göra en skuggning med svart ögonskugga..Så vad tycks? Mamma sa att hon tyckte det blev ganska så bra..men är väll så mammor ska säga eller? (Haha)
_____________________________________________________________________________________________
Idag när jag kom hem käkade jag och sen efter det gick jag och mamma ut med hundarna och vi gick runt hela Månkarbo. Dagen har varit sjukt seg och jobbig eftersom vi inte hade någon svenska så vi hade två timmars hål..Vad ska man göra då lixom? Man bara går och väntar på att den lektionen man ska ha ska börja så man får sluta någon gång. Sen har jag bara gått och tänkt på morgondagen.Jag vill itne att den ska komma. Jag är verkligen sjukt nervös över att ta blodprov men vafan de kommer gå FINT!..jag får tänkta såhär att efter sjukhuset ska jag till optikern för att kolla ögonen för övningkörningssaken och sen blir det att handla kräftor (till helgen) och sen ska jag fråga mamma om jag inte kan få ta ett hål i örat också när vi ändå ränner runt i Tierp. Nu ska jag gå ner och kolla om någon kan köra mig till min käre bror Roger och hans familj för han vill ha hjälp att städa..Haha han skulle faktiskt bjuda på pepsi också.( Och frågan är om jag komemr städa så mycket om jag åker dit)Men jag har ju inget annat för mig så varför inte? Tar nog med mig mina krapp-stick om det är så att jag åker dit vill säga. Man vet ju aldrig om dom har lust att köra mig.
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//FORREST GUMP♥

  

Världens mest underbara film!

                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

HAPPY? SAD? ANGRY?...I DO NOT REALLY KNOW.

Sitter här i min ensamhet och har absolut ingenting att göra. Skulle hittat på nånting med några men så blev det inte (Som i vanliga fall) Så vad ska man göra nu? Jag hade velat gå ut och gå men vill inte göra det själv och sen är det mörkt nu så då är det kallare ute och då har man ingen lust att vara ute och gå. Eller iallafall inte jag. Så vad finns det mer som datorn kan erbjuda? Facebook..ja men där händer det inget roligt heller så det var ju inte så kul, msn..ja de också men är ju inga roliga människor inne där och vad ska man prata om? Jag har ingenting att säga till någon. Just nu såhär på kvällen börjar jag bli på dåligt humör..Eller det smög sig fram idag efter vi käkat men ändå. Varför är jag alltid på dåligt humör? Humörssvängarn som jag alltid kallades för förr. Mitt humör kommer och går lite som det vill, men måste man alltid vara på ett bra humör? Hur skulle livet se ut då? Om man alltid gick runt och va glad. Det skulle ju bli tråkigt i längden att vara glad. Vet inte heller varför jag skriver det här inlägget...Jag menar jag har väll knappast skrivit nånting intressant eller? (Tror nog inte det iallafall).Från det ena till det andra.Jag är ju 16 så det hade ju vart trevligt om mina föräldrar kunde fixa allt som har med övningkörningssakerna att göra så kanske man kunde ha vart ute och kört lite bil men nejdå inte har dom gjort det inte. Blir väll av efter jag fått körkort! (Låter ju super bra de) Men den som väntar på nått bra väntar väll aldrig för länge..eller hur är det man brukar säga? Sitter här utan musik också, varför gör jag det? Får väll ta och slå på lite musik så det slipper vara så tyst här i mitt rum.
Och på tala om ingenting. Jag har ju ALLTID sån huvudvärk så min käre mor ringde till sjukhuset och jag ska komma dit på torsdag och ta en massa prover och sånt. LÄSKIGT! Jag vill inte göra det. Jag tänker inte låta nån från Tierps (ursäkta men dom är som dom är) sjukhus sticka en nål i min arm och ta en massa blod från mig. Känner mig skakis redan nu och vill svimma fast jag aldrig gjort det. Är det så det ska vara? Jag hatar sjukhus, har varit där så många gånger men inte gillar jag det mer för de. Och + att tandläkaren ligger i samma byggnad och det gör ju inte så det får ett + i kanten.  Håller mig hellst så långt bort från både sjukhus och tandläkare som möjligt...Även fast dom kanske gör livet lite bättre och enklare för vissa. Men det känns som att jag kan skippa dom två sakerna om det inte är nånting som verkligen är nödvändigt som den gången när jag bröt foten och var tvungen att operera den...Jag menar jag hade knappast kunna laga skiten själv. Ja men det var nog allt onödigt jag hade att säga för kvällen tror jag..eller det lär ni märka.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//LJUSET VÄRMER.



Hur underbart är det inte när man vaknar av att solen lyser in i rummet? Fast dock är det irriterande när man har sovmorgon och vaknar tidigt när man inte behöver. Iallafall ska jag snart gå ut till bussen och idag har vi bara två lektioner eftersom matten vart inställt.  Har musik och engelska. Slapp! På musiken spelar vi nog bara och på engelskan ska vi kika på film. Och idag ska jag äntligen ha min nya vårjacka. Tycker den är super snygg ochs kön. Kan vara lite jobbigt att det bara är knappar på den men det gör inget för den är så snygg. (Haha)
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//MIN DAG JUST IDAG VAR UNGEFÄR SÅHÄR.



Wronka gjorde mig sällskap hem idag eftersom att vi nästan slutade samtidigt. Vi har inte gjort mycket alls idag..så som det brukar bli när vi är. Hon satt vid datorn och jag låg och halvsov i sängen. Hon försökte göra nånting på facebook och när allt var klart så vart det nått fel och det försvann. Haha otur där! Hon åkte hem för en stund sen så jag ska snart gå och duscha tror jag. Sen ska jag käka krabbstick..awesume! Är ju för himla gott det alltså. Kanske tar mig en frukt också för jag såg minsann att mamma hade köpt det. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//MER FOTON.

 

Fick hem ett paket idag med 75 stycken nya foton. Skulle vilja ha lite ramar så jag kan sätta upp lite kort på väggen fast ändå inte. Har redan planer på vad jag ska göra med mina kort när vi fixat klart mitt rum. Kommer bli superkanon! Fast vissa ska jag självklart sätta in i ett album. Eller blir nog i flera eftersom jag har så mycket kort. Eller har inte så många nu men det blir fler och fler. Och i sommar kommer det bli massor. Ååh nu började jag längta till sommaren också. Kan det inte komma nu?
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SÅ STORA FÖTTER HAR INTE JAG.











Nu har ÄNTLIGEN mina converse kommit. Men är inte glad över det kan jag ju berätta. Eftersom jag fått dom i storlek 40! Jag har knappast storlek 40 på mina fötter. Beställde ett par 38,5. Inte kul! Så om du har storlek 40 och är sugen på att köpa ett par gtymt snygga converse så kan du ju höra av dig. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//BILDER FRÅN FJÄLLENTRIPPEN.



























Där har ni några bilder som blev tagna under våran lilla fjällen resa. Alla bilder är tagna på lördagen för jag orkade inte släåa med mig kameran på fredagen när vi var ute och åkte hela dagen. Har haft den super bra förutom att jag var på jätte dåligt humör på fredagen men som tur var gick ju det över på lördagen..När vi skulle åka hem. Lyckat!.. Har jätte jätte ont i hela kroppen också och det är inte speciellt skönt kan jag ju tala om. Som tur var är det ju inte bara jag som har det. (Hehe) Men vi hade det bra iallfall coh utsikten var suuuper fin när vi åkte upp till ett fjäll vi aldrig varit på. Fast dock åkte bara Roger,Ingela och jag dit för mamma ville inte åka dit så hon och pappa var kvar i stugan. Men vi har iallafall haft det bra under helgen och idag är det söndag veckans tråkigaste dag! Och vad ska man hitta på idag då? Jo jag ska iallafall träffa Wronka eftersom jag inte träffat henne på länge och vi får väll se vad vi hittar på att göra.
                                                                                                                                             ´´CeciliaCharlie.

//DRAR MIG TILL UNDERBARA LJUNGDALEN IDAG.



Åker till underbara Ljungdalen idag. Som ni säkert redan vete eftersom jag tjatat om de i nån dag nu. Har precis klätt på mig och packat lite...ska kika om de är nånting mer jag ska ha med mig eller om jag struntar i det. Solen skiner ute också så idag blir det skinnjackan. Måste ju säga att det faktiskt är riktigt varmt ute när solen lyser om det inte blåser vill säga. Underbart! För nu vill jag ha bort det kalla. Kan också passa på att berätta att mina tänder gör så sjukt ont! Var till tandläkaren igår och fixade ribban och nu gör det verkligen skit ont. Kan inte ens bita ihop för det gör så himla ont. Lovade mig själv igår att jag ska andvända snoddarna heeeeela tiden nu så jag blir av med den så fort som möjligt. (Sen om jag kommer hålla det, det är en annan sak) Nej nu har jag inte tid att sitta här längre utan jag ska hinna packa klart, käka frukost och fixa mig klart till skolan och jag får inte glömma lappen om att jag ska vara ledig imorgon. Haha. Men vi höra när jag har kommit hem från fjällen ha en super helg!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

// MY TATTOO.







                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

//HATAD ONSDAG.

Sitter nu med en kaka i munnen medans Figge sitter och pratar i telefonen med Jocke. Hon kom till mig efter att hon slutat och vi har inte gjort så mycket alls. Vi har typ bara käkat och pratat eller vi spelade yatzy också men det var super tråkigt för Figge vann heeeeeela tiden. Fick spela med mig själv en gång för att jag skulle få vinna. Kände mig duktig då!
Är ju onsdag idag och jag hatar onsdagar. Och den här onsdagen sög! Fyfan vad jag hatar den..Tummen ner för denna onsdag. Skolan var jobbig...eller vissa saker var jobbiga. Eller så är det jag som stör mig på för många småsaker. (Hehe) Så det kan va därför den vart jobbig. Det sköna var att Roger var i Tierp när jag slutade så jag fick åka bil med han hem.  Och jag är ju världens bästa lillasyster som har världens bästa bror så han köpte ett tuggummi paket till mig. Snällt av han? Svar ja! Dunkade musik hela vägen hem från hans mobil eftersom han har spotify i den.  Och då är det iallafall bra musik...om man jämför med hans skivor han har. Så ikväll ska jag packa för imorgon drar jag mig till fjällen med Mamma,Papppa,Roger och Ingela. Ska bli SKIT ROLIGT! Längtar som bara den. Och har bara en lektion imorgon så jag hoppas den går foort. Kommer nog inte blogga så mycket när jag är där för jag tar nog inte med mig datorn och mobilen funkar ju inte där så aa.. Finns inte så många fler alternativ än att blogga när jag kommer hem. Men det dör ju ingen av..att jag inte bloggar på 2-3 dagar. Vet inte ens när jag kommer hem. Haha. Men vi hörs iallafall innan jag åker imorgon.
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//GODMORGON ONSDAG.

Godmorgon säger jag och jag kan berätta att jag just nu ligger i sängen. Jag är super trött och avskyr onsdagar så den här dagen kommer bli jobbig känner jag. Vi börjar 8.55 och slutar 13.55. INTE! kul. Men som tur är har vi sovmorgon imorgon och sen har vi bara en lektion och sen drar jag till fjällen och är ledig på fredag. underbart! Nu ska jag kila ner och käka frukost med mamma..för hon står och ropar på mig. 
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//DO YOU KNOW? I HAVE A PAIR OF SHOES ...



Jennifer följde med mig hem idag efter skolan och vi hade det riktigt kul. Hon började pröva ett par skor som jag hade i mitt rum och sen ville hon pröva fler så jag gick ner och hämtade ett par stycken åt henne. Så hon prövade alla mina skor med klack på och sen kom och fram till att jag hade cirkus 8 stycken. Då kom jag själv och tänka på att det är ganska så många par skor. Och då var det dom med klack. Har en massa utan klack också..Undra hur många par skor jag igentligen har. Och andvänder jag alla skor jag har? Nej jag gör nog inte det. Men jag har nog andvänt alla iallafall minst en gång. Förutom dom som Jennifer prövade (Som man nästan ser på alla bilder, dom svarta skorna med en silvrig dragkedja) Några skor som jag har som jag älskar är alla mina converse. Jag verkligen älskar alla dom. Har tre par ett par vita, röda och ett par turkosa. Och sen får jag snart ett par nya vita också. ÄlskarT! Sen hann vi inte göra så mycket mer, vi pratade om en massa saker och sen gick jag och Tildis med henne ut till bussen och sen åkte hon hem.
Efter det gick jag hem och käkade lite och sen tog jag mitt ett varmt bubbelbad. Det jobbiga med att bada är att det blir för varmt. Blir äckligt varmt så man inte vill bada och då går man upp. Och det var precis det jag gjorde, jag gick upp från badet och satte mig vid datorn. Snart ska jag gå ner och kolla om vi har äpplen och fylla en flaska med iskallt vatten. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//I WANT TO HEAR A BEDTIME STORY FROM YOU.



Har till och med hunnit dricka varm choklad. Nu ska jag kolla klart på filmen som jag sitter och tittar på och efter det blir det till att sova. Skulle kunna somna nu för jag är så trött. Kanske blir så att jag skippar att kolla klart på filmen och sover istället. Imorgon är det sovmorgon så då börjar jag 10.25 Skönt! Vi hade tydligen läxa tills imorgon också och jag troddde den var till onsdag så det komemr väll gå super bra för mig..Som vanligt. Det är engelska ord vi ska kunna och det är riktigt jäkla svåra. Annars brukar det vara så att man kan gissa sig fram till svaren lite halft men dom här var verkligen svåra och jag kommer då inte kunna nöta in dom tills imorgon. Jag får helt enkelt göra mitt bästa och se hur det går. Skulle väll kanske va med Jennifer också imorgon efter skolan kommer inte riktigt ihåg om vi sa så eller inte. Får helt enkelt skicka iväg ett sms till henne och fråga.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//KRÄFTOR♥





Hur gott är inte kräftor? Jag rent ut sagt ÄLSKAR det! Längtar tills man sitter där med en massa trevliga människor på kräftskiva och har det trevligt. Sjukt kul och jag längtar tills dess. Iallafall så vart jag jätte sugen på kräftor idag så efter skolan gick jag och köpte mig två paket. Dom två paketen har mamma,pappa och jag precis ätit. Man njuter verkligen av varenda kräfta man äter. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//GIVE ME.

 

Hur sjukt snygga är inte dessa två?
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//YOUR DAY TODAY.



Grattis till min käre bror Jonas som blir ett år äldre idag!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//I WILL.....



Eftersom skorna jag skulle beställa ALDRIG kommer in i min storlek !fast jag skickat och frågat en miljarder gånger om dom skulle komma och dom sa att dom skulle komma i slutet av förra månaden/början på denna! så beställde jag dessa super snygga converse♥ istället. Hur sjukt snygga är inte dom? + att jag får ett par till vita..som faktiskt är vita.  Tycker dom kan komma hem till mig nu på en gång!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//THERE YOU HAVE MY NEW JEANS.



|Cubus Jeans 299:- | 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//A FLOWER FOR YOU.



Sitter och dricker nån choklad sak och det smakar inte illa men det blir för mycket och man vill nästan spy men annars är det bra! Ska snart gå över till min käre bror Jonas och gratta han eftersom han blir ett år äldre imorgon. Har inte köpt nått till han för jag brukar aldrig köpa paket till mina syskon. Fast dom brukar köpa till mig..snällt av mig. Men dom tjänar mer än vad jag gör eftersom jag bara har ett studiebidrag.  Senare idag hade jag tänk försöka knäppa kort på ett träd som jag tror jag vill ha som en fotovägg. Hoppas bara det blir som jag vill. Annars vet jag inte vad jag ska ha. Och sen skulle Johanna höra av sif efter hon träffat Karl så vi får väll se om jag träffar henne idag. 
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//ONE DAY.



Idag har jag vart i stan med denna sötnos vid namn Jenniföööör. Köpte bara ett par jeans så jag tänkte att jag kan visa dom lite senare för det är itne så viktigt. Behövde iallafall ett par till för jag har typ två par bara nu när jag köpt ett par till. Hade det riktigt trevligt faktiskt men dock har inte mitt humör ändrats. Är fortfarande lika tjurig och grinig. Vet inte varför och det börjar bli jobbigt. När vi kom till stan var det en massa massa folk och det sög men det var bara för Jay Smith va där.. (Stavas de så?) Aja iallafall han som vann idol ni vet så alla va där och kikade på han. Förutom jag och Jennifer som va där för att shoppa. Det roliga var att vi höll på att gå in i han sen för vi såg han inte. Han gick framför oss för han skulle gå till den där bussen som han kom i. Haha ja ibland kanske man ska se sig för eller? Fast det kan han lika gärna göra. Bara för han är känd behöver ju inet vi flytta på oss osv. Ikväll ska jag kanske åka till Tierp och umgås med Felicia och Jennifer men jag vet inte riktigt om jag känner för det. Skulle vara kul och så men jag vet inte om jag orkar och om mitt humör är på topp för det. Jag vill just nu bara somna och vakna upp på torsdag så jag får åka till fjällen någon gång.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//ÄR BARNVAKT I MIN ENSAMHET.



Sitter hemma hos Roger och Ingela medans dom är hos Bernt och Marie. Nathalie och Nadja ligger uppe och sover och jag sitter här helt själv med Dixon. Skulle kolla på film men ljudet funkade inte så jag får kolla på vanlig tv istället..Ganska jobbigt och tråkigt att det inte gick att kolla på tv. Men nått som är ännu tråkigare är att jag skulle gått på bio..Det va mina planer men jag åkte inte med. Och det suger att dom jag skulle åka med åkte ändå..Kul de då..Vi kunde ju ha gjort nått annat men nej inte de. Det SUGER! Har varit sur hela dagen också och det har inte blivit så mycket bättre heller. Dagen kunde ju inte bli sämre iallafall.
Och vad ska man göra imorgon? Ha tråkigt då också kanske?..Ja usch vad jag inte är på humör alltså. Vill åka till stan med min mamma men hon kommer säkert inte vilja följa med eller så har hon inte tid. Så som det brukar vara. Jag vill ha nån att umgås med och ska jag vara ärlig vill jag börja umgås mer med mamma. Vill hitta på saker med henne. Vad som helst. Åka till stan, gå ut och gå eller bara äta lunch eller vad som. Nånting bara. Vll också få tillbaka alla vänner jag hade förr som jag umgicks med. Jag umgås ju inte med någon nästan. Är helt själv..och det suger också. (Idag vart det mycket som sög)
´´CeciliaCharlie.

//FÖRSTA LEKTIONEN...DATAKUNSKAP.

Är inte på humör idag kan jag berätta och det kommer nog inte bli bättre heller. Skulle åkt på bio idag men så blir det inte. Ska göra annat istället och det kommer ju bli sååå kul. Ska sitta barnvakt åt två sovande barn helt själv. Kanske slår på nån tråkig film eller så också. Vi får väll se hur det blir. Nu har vi datakunskap och det gillar jag inte. Är inget som är roligt med datakunskap. Om man frågar mig. Roger kommer iallafall och hämtar mig efter skolan så jag slipper åka buss. Tymmen upp för det.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//COOCKIE







Har bakat kakor med Johanna och Vewe och det vart jätte kakor. Och dom smakar riktigt äckligt. Haha måste säga att det var bra gjort av oss. Eller dom vita smakar inte bra med Johanna sa att dom mörka inte smakade dåligt så man får väll smaka på en sån någon dag och kolla om den också är äckligt. (Enligt mig) Pappa och mamma gillade inte heller dom.  Men dom ser ju iallafall goda ut..eller? På den sista bilden ser ni hur det största kakan ser ut och hur den minsta ser ut. Dom vart lite stora i början så vi minskade dom lite sen.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//BILSPORT5









Ville bara skryta lite om att min pappa är med i Bilsport nummer5. Tycker det va riktigt roligt att läsa faktiskt och sen vart pappa glad över att få vara med i den också. Det märkte man på han. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//KORTA DAGAR ÄR ETT + I KANTEN.



Snart ska jag gå ner för att fixa ordning mig och gå ut till bussen. Börjar som sagt 10.35 och slutar 12.15. Hur underbart är inte det? Fast då har vi dock ett prov som jag kan halft som halft. Jag kan mer än hälften av frågorna men bara för de kommer väll dom jag kan inte komma med. Aja de får gå som de går. Sen kommer Johanna och Vewe hem till mig men dom slutar vid 14.00 så jag har ingen aning om vad jag ska göra medans jag  väntar på dom. Kanske fota lite? Men det känns som alla bilder bara blir samma hela tiden. Vitt,vitt,vitt. Vill ha lite färg nu så det kanske inte blir så mycket nya bilder nu. Men jag har ju en massa ni inte sett. Som tex den här ovanför. Eller så kan jag fundera på vad jag vill knäppa på för att få en bra fototapet. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//UNDER 100-LAPPEN!



För någon dag sen fick jag hem ett paket med dessa super snygga skor från H&M och jag betalade bara 50:- för dom. Lätt värda att skicka hem. (Om dom nu fortfarande finns kvar) Men det som är lite tråkigt är att min fot är ju alltid och kommer säkert alltid vara svullen och då sitter bandet runt fotleden ganska hårt och det är jobbigt. Men det kan jag inte göra nånting åt tyvärr.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//MY DAY TODAY.









När jag kom hem från skolan idag käkade jag först stuvade makaroner och kötbullar. Mums! Och efter det bad jag Jonas och Angelika klä på barnen för jag tänkte gå ut en stund med dom eftersom jag ändå skulle vara barnvakt. Så dom kom ut och så gick vi ut en stund och vi tog även med oss bamse.



Sen när jag kom hem efter att jag va barnvakt gick jag ner till garaget och hämtade en limpistol för att limma ihop två stycken ringar som hade gått sönder. Det tråkiga är att jag aldrig hann andvända ringarna innan dom gick sönder! Men en sak som va bra är att jag limmade pistolen åt ett annat håll för som den va innan...de va inte så himla snyggt. Enligt mig.



Sen tog jag datorn, poppisar,vatten och ett äpple och satte mig vid datorn i sängen. För det tycker jag att jag är värd!



Samtidigt som jag sitter vid datorn med alla smaskiga saker så sitter jag och pluggar Socialisationsprocesser. Eftersom vi har prov på det imorgon. Och det känns som det går ganska bra..eller iallafall nu men sen hur resultatet blir imorgon det får vi väll se hur bra det blir.
                                                                                                                                                ´´CeciliaCharlie.

//CONVERSE♥

 

Kommer inte skon med flaggan komma in i min storlek snart (Som dom sa att dom skulle göra när jag frågade) vet jag inte vad jag gör. Tyvärr finns Superman skon bara i storlek 40,5 men jag ÄLSKAR dom verkligen. Man kan väll bara köpa en eller två par extra sulor och lägga i ? Det måste väll funka. Och eftersom jag har 39 annars så blir det väll inte sån stor skillnad?
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//CUT-CUT-CUT.



Följde med mamma och Maria till vätrenären med Snurris och det är rätt coolt att se när dom skär i en katt och håller på. Haha.. (Den galna katten kanske hade behövt en ny hjärna som den dock inte fick) Stannade påvägen dit och köpte Ben&Jerry´s eftersom jag ville ha det fast dom fick ligga i bilen medans vi va inne hos vätrenären. Och nu kanske ni funderar "Hmm smälter inte dom då?" Och nej för det var så kallt ute så dom gjorde inte det. När jag kom hem tog jag mig ett bubbelbad, käkade Ben&Jerry´s och lyssnade på bra musik! Det är livet de. Nu sitter jag i sängen och ska plugga tills på torsdag då vi har ett prov.

Dagen idag har jag varit nervös över men jag vet inte varför. Kan ha varit för jag skulle ha två redovisningar, en på musiken och en på engelskan. Jag som hatar att prata inför folk. Men det gick helt okej faktiskt. Och sen att vi bara behövde göra cirkus 7 tal på matten och sen att vi fick åka hem gjorde dagen lite bättre. Slutade igentligen 14.30 men jag hann med bussen som gick 14.10. Hur bra va inte det? 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

RSS 2.0