//HEJDÅ.

http://ceciliacharlie.devote.se http://ceciliacharlie.devote.se http://ceciliacharlie.devote.se http://ceciliacharlie.devote.se
http://ceciliacharlie.devote.se http://ceciliacharlie.devote.se

Nu byter jag tillbaka ha de bra! 
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//KAN INTE BESTÄMMA MIG.

Vet absolut inte hur jag ska göra. Blogg.se är så sjukt jobbig när det gäller designen fast det finns så mycket mer att göra där än på devote.se men jag förstår mig verkligen inte på blogg.se och alla koder osv så nu tror jag att jag börjar blogga på devote.se igen...På min gammla blogg för jag hade betydligt fler läsare där också eftersom mina gammla läsare inte fortsatte läsa min blogg när jag bytte. Tråkigt nog! Så jag ska fundera en stund på att byta tillbaka men säger självklart till när det sker,om det sker.
                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

//SLAPP MÅNDAG MÅ JAG SÄGA.

Sitter just nu i sängen och kikar på Forrest Gump med pappa och Tjomme. Slog på den bara för att kolla hur bilden blev på tvn efter att pappa satte upp den på väggen. Tjomme åkte nyss ut till bussen för att hämta Maria och sen ska vi åka till onoff (om jag får som jag vill) för jag ska handla en sak till kameran. Och det får bli en överraskning! Om vi åker ska jag köra..eller iallafall en bit för inne i stan vill inte jag köra där får Tjomme köra.
_____________________________________________________________________________________________
Imorse tog jag bussen in till Uppsala också vid 11.25 för att fika med Emma och Elsa. Va riktigt länge sen jag träffade Emma och Elsa ser jag nästan varje dag i skolan. Vi hade det riktigt trevligt och jag var super trött när jag kom hem. Sen fick jag med mig två saker hem också som jag tänkte visa lite senare.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//WEEKDAY.




Alla människor på jorden skulle ju bli överlyckliga om dom var rika eller hur? Så varför kan inte bara jag få en massa pengar så jag kan få köpa det jag vill. Precis allt det här vill jag ha men när jag väl har pengar till allt det så kommer det inte finnas. *Sad face*
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.


//RAINDROPS FALLING FROM THE SKY....

















And
land wherever they want.
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//BAKNING.













Eftersom att det bara har regnat en massa idag så följde jag först med mamma till affären för att handla och sen när jag kom hem gick jag ut och fota. Så det kommer komma en massa bilder sen. Och efter det gick jag in och bakade. Så jag har nästan precis bakat och resultatet blev ju bra tycker jag. Haha "muffinsarna" va sånna där fusk. Pulver påsar som man blanade och så blev det en smet. Haha snabbt och enkelt..sånt gillar vi! Frågan är bara om dom är goda..såg att det var jordgubbsbitar i och sånna gillar inte jag så jag vet inte om jag kommer smaka på nån. Men chokladbollarna smakar iallafall bra det är en sak som är säker.
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//HOW DID EVERYTHING TURN UP-SIDE-DOWN?







                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//BARNVAKT ÄR JAG IKVÄLL.



















Idag har jag umgåtts med mina käre pluttisar och just nu sitter jag barnvakt åt dom och som sällskap har jag Vewe och Johanna här. Vi ska kolla på MONSTER och jag hoppas den inte är för läskig och att den är bra för annars känns det ganska ovärt att kolla på den. Eftersom att jag är världens bästa faster också så fick Fille precis hoppa i säng fast han skulle gjort det för cirkus två timmar sen.
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//TOVA♥









                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//DET ÄR FAKTISKT INTE RÄTTVIST.







Idag känner jag att det kommer komma många inlägg på bloggen och mycket nya bilder. Får hoppas det blir så bara. Det är strålande väder så nu ska jag gå ner med kameran och kolla om det finns nått trevligt att knäppa på ute. Sen väntar jag ett telefonsamtal från Johanna också. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//FREDAG DEN.............(13)

















Blev bjuden på tacos hos grannarna idag och som ni ser så är inte Filleplutten med på nån bild men han ville inte vara med på kort. Och när jag tog en massa bilder på Elias och Felicia så satt han vid datorn så det vart inga på han helt enkelt. Har haft en mysig dag med alla. Vi kikade på mussepigg och sen spelade vi memori eller hur det stavas. Haha. Jag vann iallfall över alla (bäst som jag är) annars brukar man som faster göra så barnen vinner men ikke då. Här va det jag som vann!
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//NEW.



Köpte mig ett par nya skor idag för 150:- riktigt snygga är dom och sköna. Dom är i nät och dom skulle passa super bra till ett par jeans shorts. Fanns vita också men dom svarta var mycket snyggare.
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//FRÅN MORGON TILL KVÄLL.

















Tog en massa bilder idag i skolan. Vart över 200 men väldigt många var onödiga och sen ville ingen vara med på kort så därför lägger jag inte ut några. (Förutom den på André...Men hans hand är ju ivägen faktiskt) Men lite bilder vart det iallafall.
Salladen åt jag när jag kom hem från showen och jag måste få säga att den var riktigt dålig. Uräskta min men den va så jävla dålig så det finns inte. Den blir ju bara sämre och sämre för varje år som gå. Blä på de! Förr var den rolig att titta på men nu är det bara en massa småbarn med som sjunger så falskt och som dansar så dåligt och aa..Jag kanske inte ska säga så mycket för jag skulle inte kunna göra det bättre själv men seriöst pinsamt!
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//TORSDAGEN DEN 12.

Skolan gick fort och det är underbart väder. Det regnade imorse men det gick ju över fort. Bra de! Käkade hemköpssallad med Madde,Fanny och Jennny och sen drog Jenny iväg och vi andra gick hem till Fanny för att lämna Maddes cykel och sen gick vi en snabbis på markanden. Va inget kul där så vi gick hem till Fanny och stog och kikade på alla människor i fönster (Och det var riktigt kul). Fanny drog sen på utvecklingssamtal och jag och Madde gick hem till henne. Nu håller Madde på att göra lite varma mackor och så väntar vi på Fanny. Haha ja nu har jag beskrivit min dag hittills iallafall. Sen ska vi tre gå på Centralsskolansshow och temat var Tidsmaskin så vi får väll se om den är bra eller inte. Hoppas bara vi får sitta på nått bra ställe. Men vi drar oss ner dit i tid så vi slipper stå iallafall...Fast dom kanske inte släpper in så många. Haha! Kameran följde förresten med idag till skolan så det kanske kommer lite bilder ikväll.
´´CeciliaCharlie.

//WINDOW PICTURES.









                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//NÅNTING ATT HA PÅ FÖTTERNA.





Älskar verkligen alla mina converse! (Har ett par vita till men dom andvänder jag inte för dom är så utslitna) Dom skorna är ju bara för underbart sköna alltså. Har faktiskt ett par som ligger hemma hos min faster och farbror i Åkersberga som är svartlila. Vill ha dom nuuuu! Är så himla glad över att dom åker till USA ofta så jag alltid får nya skor. Dom är ju betydligt billigare där en här hemma i sverige. Och nu kanske jag kan få fler nu när dom har köpt ett hus där! Fattar ni att min faster och farbror har köpt ett hus i USA så nu säger jag såhär att jag och pappa MÅSTE! åka dit! vad han än säger så ska jag till USA med honom. Sen ska jag även inskaffa mig ett par blåa har jag bestämmt för dom är så sjukt snygga. Men det får bli mer mot sommaren tror jag.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//VI ALLA SKRATTAR ÅT DET.









Började först 8.55 och då hade jag färg&form och efter det hade vi hål. Sen matte,hälsopedagogik och sist engelska. Engelskan har väll inte gått så himla bra och på tisdag ska jag och Jennifer göra det muntliga nationella och man kan ju hoppas på att vi iallafall klarar det. Sen ska vi läsa en bok också. Usch på de! känns verkligen som att engelskan kommer gå åt helvete men vi får se hur resultatet blir.
______________________________________________________________________________________________
Fick sällskap med mig hem av söta Jennifer och vi har inte gjort nånting..eller jo vi åt makaroner och kötbullar när vi kom hem och sen bakade vi chokladbollar..Dom ser kanske inte så goda ut med dom smakar verkligen super! Är inte alla som har prövat att ha smält vitchoklad uppe på dom men det var jätte gott så det tycker jag du borde pröva nästa gång du bakar chokladbollar. Och gillar du inte vitchoklad så pröva med vanlig. Dagen har förresten gått så sjukt sakta och nu har jag jätte ont i huvet och funderar på om jag kanske ska gå och sova men datorn hindrar mig. Haha. Och sen måste jag faktiskt duscha också...
                                                                                                                                                                                               ´´CeciliaCharlie.

..

img_0325 (MMS)

..


//JAG FALLER.





                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SLÄCKER LAMPORNA MEN DET ÄR ÄNDÅ FÖR LJUST.



Nu säger jag god natt och kryper ner i en säng brevid Tilda och Disa. Blir ingen sovmorgon imorgon eftersom att vi har nationella prov i engelska 8.55. Blä på det!  Är super trött just nu och har sjukt ont i skallen. Hoppas lite sömn hjälper. Var ju ute och körde lite bil och det gick super..eller det gick inte super men det går ju bättre och bättre efter varje gång så snart kommer jag vara kung!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//THOMAS DET VILL SÄGA TJOMME.





















Full fart fram!
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//JUST NU.



Underbart väder! ♥Det är ju bara för skönt alltså. När jag kom hem tog jag på mig cykelbyxor och ett linne så nu kanske man blir lite brun iallafall. Jag är inte den typen som lägger mig i bikini och solar och ska jag vara ärlig äger jag nog inte en bikini längre eftersom jag ändå inte badar på sommaren. Men iallafall nu ska jag gå ut och jag tar med mig kameran. Tjomme ska köra enduro så tänkte knäppa lite kort på han och en massa andra saker. Sen ska jag ut och övningsköra med han. Kul! Så det kommer förmodligen lite bilder senare ikväll.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//EN VARM SÖNDAG MÅ JAG SÄGA.

Sitter nu hemma hos Jonas och Angelika och gör absolut ingenting. Vaknade ganska tidigt och vädret var bara för underbart så jag la mig ute och stekte ett tag. underbart! Sen gick jag över till Jonas och Filip för det var bara dom hemma och spelade lite fotboll med Filip. Sen gick vi hem till mig och bakade en vit kladdkaka. Det har jag aldrig hört talas om förr men mamma hittade det i hennes tidining så då passade jag på att baka en sån tills dom kommer hem ikväll. Så då blir det fika sen när dom kommer hem. Får hoppas den smakar gott bara. Eftersom att det bara är jag och Billy hemma så betyder det att vi ska laga mat...fast nej för han äter hos Roger och jag äter här hos Jonas och Angelika. Det är bra att ha många bröder kan jag ju tala om så man kan äta hos olika.(När man behöver/vill)  Och det ska bli riktigt gott för vi ska äta sallad. Sallad som är så himla gott. Och det blir nog en massa gott i den också. Mums!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//MÅNADENS BILD HOS ELIN.



Jag är med i månadens bild hos Elin. Temat är valfritt och jag valde denna bild. Var med du också här !
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//RYGGSÄCKAR = BRA SAK.

 

Vad är det för fel på mig och ryggsäckar nu för tiden? Dessa två underbart snygga kommer från Nelly.com och kostar 379:-...Blir bra sugen faktiskt. Sen hittade jag en annan inne på Weekday idag som va grön och den kostade cirkus 500:-. Blev bra sugen på den också men nej det fick vara. Har som sagt redan en men den är jobbig att stänga...(Kan visa bild nån dag så vet ni varför) men den är iallafall snygg för annars skulle jag inte köpt den. Kan ju berätta att den jag har knäpper man som den ljusa ryggsäcken fast dock är det två sånna spännen man knäpper då och det är väldigt jobbigt och på den svarta väskan är det en magnetknapp och det är ju enklare. Men om det skulle vara så att den råkar komma hem till mig så har jag ju två svarta ryggsäckar..fast då kan jag ju i och för sig sälja den jag har nu. Smart brud här! 
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//181 MINUTER.



Sitter och kikar på denna film med Johanna just nu. Det är Johannas favorit film men det är första gången jag ser den. Och den är verkligen bra. Det här är nog en sån film jag kan kolla på om och om igen. Precis som Forrest Gump. Måste nog ta och köpa denna film så jag kan kolla på den när jag vill.
                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

//FRÅN STADEN HEM TILL MIG.



| Monki Jersey 80:- |



| Ginatricot Trosor 3 för 149:- |



| Ginatricot Ring 99:- |

Det här var det jag fick med mig hem från staden. Skulle titta på en ryggsäck som va super men den fanns inte kvar så jag intalade mig själv att jag faktiskt har en redan så där sparade jag cirka 250:-...Fast när den ändå inte fanns så kunde jag ändå inte köpa den så varför skulle jag "intala" mig att jag redan hade en? Haha. Aja så kan det vara. Ringen älskar jag redan och den kommer jag andvända mycket iallafall.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//DRAR MIG TILL BUSSEN SOM TAR MIG TILL STADEN SNART.

 

Va uppe länge för jag kollade på Forrest Gump två gånger. Underbar film! Men jag vaknade faktiskt innan klockan ringde. Och ja jag ställde klockan så jag inte skulle sova för länge så jag tex skulle missa bussen. Och det är skönast att vakna innan för då slipper man bli irriterad på att man måste vakna. Snart ska jag ta och ringa min pingla Johanna och cheka läget och sen ska jag ta och ringa mamma en snabbis. Solen skiner och jag hoppas det håller i sig så det blir en kanon dag! Ska gå ut till bussen lite tidigare för då kan jag njuta av solen en stund innan jag måste sitta på en buss i cirkus 45 min.
_____________________________________________________________________________________________
Har precis tagit lite ego bilder med kameran också så kanske slänger upp en bild senare på mig själv. Ha! Sen sitter jag och funderar på om jag kanske ska ta med mig kameran till stan..Hmm....Man känner sig som en turist då men vad gör det om 100 år? Men det blir jobbigt för jag ska inte ha nån väska med mig och min kameraväska är ful...ooppss..sorry till mina föräldrar för det men kunde jag inte fått en lite snyggare kameraväska?
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//LÅTER DET GÅ NÅGRA DAGAR TILL.



Nemen tjäääna kan vi ju säga till min svullna vänster fot. Ska den aldrig bli bra eller? Nu är den inte så svullen om man tänker på hur svullen den faktiskt blir efter att jag har gått en hel dag.  Ser det skönt ut? Svar nej. Får nog åka till sjukhuset med den när mammsen kommer hem från fjällen eller vad tror du ?
_______________________________________________________________________________________________
Morgondagen kommer spenderas med Johanna och vi ska fara in till staden. Kanske får med mig nått hem det vet man ju aldrig. Sen blir det nog taco+mys hemma hos mig. Så jag vet inte om det blir så mycket bloggande. Men ska ju försöka iallafall. Bussen går ju inte förrns 10.55 från Tierp så jag hinner nog innan jag åker. Om jag har nått intressant att säga..eller om jag kanske lägger upp nån bild eller så.  Nu säger jag god natt och kryper ner under täcket så jag orkar gå upp imorgon.
                                                                                                                                            ´´CeciliaCharlie.

Sitter hemma hos Roger och Ingela och är b...

img_1040 (MMS)

Sitter hemma hos Roger och Ingela och är barnvakt åt Nathalie och Nadja. Sitter och äter lite nu för jag har inte ätit nått idag. Skapligt gått! Ikväll blir det att grilla med familjen Karlsson. Underbart det! Nu ska jag hitta på nått med barnen så vi hörs sen. //CeciliaCharlie.


//CUPCAKES BAKNING MED MELISSA.







Hade absolut ingenting att göra så jag slog en liten signal till Melissa för att kolla vad hon skulle göra och hon skulle inte göra nånting så därför bestämde vi oss för att baka Cupcakes! Det var första gången jag gjorde det men det var inte första gången Melissa gjorde det. Jag kan säga att såhär roligt har jag inte haft på länge (om man räknar bort lördagen) vi hade så sjukt kul och vi gjorde gansla mycket fel. Två saker som var roligt va att vi andvände 2KG socker och 1 PAKET ägg...(med 12 st ägg i) Vi började runt 5-6 tiden och slutade ungerfär vid 10 tiden så vi har hållt på väldigt länge. Nu är jag verkligen super trött så nu ska jag hoppa i säng och sova. Fler bilder kommer imorgon för nu orkar jag inte ladda upp fler. Men kan berätta en sak och det är att dom smakade bra!
____________________________________________________________________________________________
Imorgon är det fredag..Fyfan så skönt! 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//KANSKE NÅTT TILL MITT NYTAPETSERADE RUM?


 
 


Här är några saker som skulle passa riktigt bra in i mitt nytapetserade rum just nu. Vill iallafall ha kuddarna och klockan. Mamma sa att jag skulle få klockan men jag vet inte vart jag ska ha den i så fall.. Kan ha den på två ställen (eller ett annat också men där vill jag inte ha den) och båda ställerna är jätte bra...men vet inte vart jag vill ha tavlorna. De är knepigt det där men får fundera lite på det för det är ju knappast så att jag ska åka till Ikea idag och handla. (Det skulle inte sitta helt fel om jag kunde få allt till mitt rum..Men som sagt vart ska jag hänga alla tavlor jag köper och alla kort jag knäpper? Jag skulle behöva en egen skrubb där jag kan ställa in allt och ta fram det jag vill ha när jag vill)
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

// EN MASSA OLIKA FÄRGER.



Kom nyss hem och Körningen gick faktiskt bra för att vara första gången! Och så vart det ju fika hemma hos Malvisen eftersom hon har fyllt och efter det drog jag hem till Melissa för hon ville ut och gå så då gjorde vi det. Nu har jag skit ont i min vänstra fot så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ska nog hoppa ner i sängen och lyssna på spotify och sova så vaknar jag upp imorgon och hoppas på att foten inte gör ont och att det kan bli lite bättre med allting.
______________________________________________________________________________________________
Känner att jag skulle ha suddat allt jag skrev på nationella och skrivit om en heeeelt annan sak. Men nu är det gjort så vad fan ska man göra? Får hoppas på det bästa helt enkelt. Men visst har jag många sudd? Hittade alla när jag började plocka in allt igen i rummet. Jag "samlade" på sudd när jag var mindre så nu har jag massor. Så nu kan jag börja skriva en massa fel i skolan för jag tror jag tar med mig alla i en påse och lägger i skåpet imorgon. Haha men det får bli om jag kommer ihåg det. God Natt!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA!





Ojdå nu var det ett tag sen jag bloggade faktiskt. Men det har ändå varit rätt skönt att inte tänka på bloggen så mycket. Iallafall så har dom har två dagarna (tisdag och onsdag) varit två skit dagar. HataHataHata! fyfan hade engelska prov båda dagarna och båda två gick skit dåligt så jag får väll ett ig i engelska. Usch på de! Jag försöker faktiskt det gör jag men nej det går inte! Nationella gick ju åt helvete idag också...blä! jag orkar inte känner jag...nu såhär mot slutet är det nån som verkligen inte vill att jag ska gå i skolan för allt går bara dåligt. Det är inte det här jag vill göra ens. Jag vill inte jobba med barn!
dskohfpjdsagpnsdndgjåa dslfosdgåoidf¨g!
Sådär känner jag just nu!
_______________________________________________________________________________________________
Sitter just nu och väntar på Tjomme för vi ska ut och ÖVNINGKÖRA! äntligen säger jag bara. Vi ringde och klaga på transportstyrelsen igen igår för papprena inte hade kommit och så kom dom idag. Så nu ska vi ut och köra...Får hoppas det går bra bara. haha! Det kommer självklart gå super! Sen efter det blir det att åka och gratta Malvisen som har fyllt 2 år så då bjuds det på filka. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//EN ETTA OCH TVÅ NOLLOR.

IRRITERAD!
S
å nu har jag fått ut min ilska lite granna. Väntar på Roger för han ska komma och hämta mig och så ska vi åka till Uppsala och där ska vi möta Ingela. Dom skulle handla nånting och då passar jag på att åka med för att köpa tavelhyllor till rummet. Super!  Svarta ska dom vara också..nu vet ni det. Ska plugga engelska i bilen och sen ska jag plugga engelska när jag kommer hem och sen senare ska jag fortsätta fixa i rummet (och som det känns nu kommer jag inte bli nöjd och jag kommer aldrig bli klar) ska fixa en sak med mina foton som jag hade tänkt visa senare ikväll om jag blir nöjd och tänker ha så vill säga. Nu ska jag kila ner och ta mig en macka för jag har knappt käkat nått idag och sen ska jag bara vänta på Roger.
_____________________________________________________________________________________________
Den här veckan suger!...
Vill att det ska vara lördag igen...
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//NYA TAPETER.



Kunde inte hålla mig. Hehe...Så där har ni iallafall en liten smygtitt på hur tapeterna ser ut. Sen kommer ni få se hela rummet i före och efter bilder. Men det får bli när allt är klart.
_____________________________________________________________________________________________
Imorgon är det skola igen så nu ska jag hoppa ner i min renbäddade säng och sova, min säng som jag inte sovit i på flera nätter. I mitt nytapetserade rum. Och det ska bli så sjukt skönt att få sova i en skön säng. God natt säger jag och kryper ner under täcket och sover som en kung!
                                                                                                                                           ´´CeciliaCharlie.

//VALBORG.











































Gårdagen var riktigt rolig. Eller efter ett tag iallafall. I början var det inte så kul och det var en massa människor där som kunde åkt därifrån om man frågar mig. Men det var ju vad jag tyckte alla andra kanske tyckte det var skit roliga folk där. Men i vissa stunder var det så sjukt roligt så ni anar inte. Vart inte så mycket bilder eftersom att förra året var min kamera med om väldigt mycket och då var det "normala" människor där och nu visste jag knappt vilka det var så min kamera stog på tallrikarna i skåpet i köket. Men jag hade det super iallafall. Hur hade du det och vad gjorde du?
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

RSS 2.0