//WISH



....Feel empty and lost...

* Att jag hade en bra blogg och nånting folk verkligen vill läsa.
*Att jag visste vad jag igentligen vill göra med mitt liv för nu har jag ingen aning.
*Att jag kunde vrida tillbaka tiden och få tillbaka mina kära vänner.
*Att Tilda hade evigt liv så jag inte blir helt ensam sen.
*Att det vart sommar nu så man kan åka bort för en stund och vara själv.
*Att jag kunde få någon att se på mig och tycka jag var fin.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//PEKING OCH BECK.

Måndag veckans jobbigaste dag..efter söndagar. Skolan gick ju fort iallafall och det var ju ett litet + i kanten. Hann även med bussen som gick 13.20 så min dag vart lite bättre av bara det. När jag kom hem var jag hur hungrig som hellst kändes som jag skulle spy men smarta jag tog ingenting att stoppa i munnen. Satte mig och kolla på tv men de gick bara skit på tv;n. Alltså skidor! hur fan kan man visa nått så tråkigt på tv;n?..Tråkigt liv folk måste ha som sitter och kollar på det om dagarna. Så jag bestämmde mig för att gå ifrån tv;n så jag gick till köket och gjorde mig en kladdkaka. Men jag åt inte av den när den var klar. Och nu sitter jag hemma hos Tjomme och Maria och pluggar lite och sen ska vi käka pekingsoppa och kolla på Beck. Så länge sen de va nu vi gjorde det. Men idag ska vi ÄNTLIGEN göra det. Kommer inte riktigt ihåg vilken film vi är på men det kommer säkert Tjomme ihåg. Sen när jag kommer hem ska jag plugga lite mer och kanske ta mig en bit kladdkaka eller nånting sånt. Kanske sätter mig vid datorn en stund och laddar upp lite bilder här på bloggen som ni inte har sett.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SÖNDAG IDAG, MÅNDAG IMORGON.



T
änke precis hoppa ner i sängen och sova eftersom lovet nu är över och skolan börjar imorgon igen. Jobbigt? Svar ja. Känner att jag gärna har lov några veckor till. Men iallafall idag har jag varit med Emma och Lotta och sen åkte vi hem till Vewe vid 4-5 tiden och där gjorde vi ingenting förutom att kolla på tv och spela kort. Sen sprutade Emma vatten över mig också..Tack för de du! Och just NU längtar jag tills det blir fredag för jag och brudarna har saker in-planerade och nu är det bara hoppas på att det blir som vi tänkt. Annars brukar alltid nånting onödigt komma imellan det vi ska göra.

Imorgon blir det att plugga för jag känner att jag måste det. Måste hinna lära mig en musik-läxa och sen frågor som vi har till ett prov på torsdag och lite engelska. Tråkig måndag kommer jag ha iallafall. Sen ska jag bestämma mig över hur jag kommer göra med skolan också..Hmmm *Tänker så det knakar* kan jag ju tala om för er.  Men det finns en sak som är bra med måndagar och det är att vi bara har tre lektioner och slutar halv 2. Super! Så man kanske kan plugga en del av dagen och kanske fota lite resten av dagen. Det lät som en bra ideé och då kommer det ju nya bilder till bloggen också. 
                                                                                                                                          ´´CeciliaCharlie.

//PÅFÅGEL FÄRGER.



Fick hem ett paket för några dagar sen med dessa snygga örhängen. När jag köper örhängen behöver jag igentligen bara ett så det känns onödigt att slösa pengar på det eftersom jag bara andvänder det ena. Därför jag har töj på det andra örat. Men sen tänker jag att det är ju ändå bra om det skulle vara så att jag tappar bort det ena, men när man tex står där och ska betala ett par örhängen så känns det som bortkastade pengar. Inte för jag köper örhängen ofta det gör jag verkligen inte. Använder knappt örhängen men dom få gångerna jag köper så känns det så. 
                                                                                                                                             CeciliaCharlie.

// NEW NEW NEW.



| H&M Byxor 249:-|



| Monki Jacka 450:-|



|GinaTricot Kofta 99:- |



| GinaTricot Tights 99:- |



| GinaTricot Trosor 59:- |

Ja det här fick jag med mig hem i mina kassar idag. Har haft en riktigt trevlig dag med brudarna. Kvällen/natten tillbringar vi tillsammans hemma hos mig vid en varsin dator. Vi ska fixa våra bloggar. Eller jag ska fixa min och Emma och Lotta ska fixa en varsin blogg. Lotta har redan en på devote.se men ska nog byta till blogg.se. Så jag ska iallafall försöka få en snyggare designe osv men det jobbiga är att jag inte riktigt fattar hur man gör. Så jag får väll kika runt på olika sidor och kolla om man kan hitta nån snygg designe där.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//IDAG BLIR DET UPPSALA.

Drar mig till stan med två sötnosar vid namn Emma och Lotta. Ha en bra lördag för min kommer nog bli super!
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//HOME







Några bilder från fjällenresan. Men nu är jag hemma igen.
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//TIME

Det tar alldeles för lång tid att ladda upp bilder känner jag. Så bilder får det bli när jag kommer hem. Idag åkte vi skidor först och jag dog av skratt när Madde ramlande för det såg för jävla roligt ut. Sen efter det drog alla ut på en skotertur och då körde vi över fjälle och det va riktigt härligt. Sen åkte vi hem och handlade efter det åkte Tjomme,Billy och jag ut på en liten skotertur bara vi för jag ville köra lite skoter själv och Madde skulle göra lite läxor. Va betydligt roligare att åka helt själv på skotern för då kunde man röra sig mer på den och köra lite mer galet. Vi körde över sjön och då körde jag i 110km/h och det va super härligt. Sen efter det åkte vi hem och då gjorde vi ordning tacos och sen käkade vi det. Nästan nyss var Madde och jag iväg och handlade lite och senare ska vi smälta choklad och doppa frukt i det. MUMS! Imorgon är det sista dagen och sen far vi hem..Eller ja vi åker hem imorgon kväll. Så vi ska åka skidor och sen får vi väll se om vi hinner åka lite skoter innan. Sen på kvällen åker vi hem och då efter cirkus 1 timme och 30 minuters bilresa kommer min mobil funka så då är det bara att smsa på för fullt..Inte för jag brukar få några sms men aja. Mitt lov har ialalfall vart toppen här uppe och jag hoppas att alla som har haft lov har haft det lika bra som mig. Ni kanske till och med har haft det bättre..vad vet jag?
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//SMILE











Där har ni några bilder av hur dagen har varit. Vi åkte skidor och sen tog vi en skoter tur. Kommer inte bli så mycket bilder för det tar cirkus 15 min att ladda upp en bild så då kan ni ju själva räkna ut när jag började skriva det här inlägget. Under tiden bilderna har laddat har jag hunnit äta mat och åkte ner till affären och handlat. Nu ska jag gå och spela kort med Filip och Madde och sen senare när Filip har somnat ska vi nog spela kort med Tjomme och om nån annan vill vara med så får dom det. Sen kommer nog jag och Madde kika på nån film på hennes dator och vara uppe sent som vi har vart i två dagar nu tror jag. Men kul är det men trött är man när man ska gå upp och käka frukost. Imorgon ska vi ut och åka skoter allesammans så då kommer jag nog inte blogga eller så bloggar jag när vi kommer hem men då kommer det nog inte komma några bilder. Kanske en eller två men inte fler för det är för segt. Hoppas alla har haft en bra dag för min har varit super kan jag säga. (Ni skulle sett när jag och Madde åkte skidor in på skogsstigar!Hahaha  jag dog så kul det va)
                                                                                                                                       ´´CeciliaCharlie.

//MONDAY

Hallelålja allesammans! Kom in typ nyss efter en liten skotertur med människorna i denna stuga. Fryser som satan om benen och rumpan men inte om resten av kroppen..Konstigt. Vi ska iallafall åka till Tuvans nu och käka lunch och sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Blir inget skidåkande idag för det blåser och snöar. Ja jag hade inte så mycket mer att berätta men jag hoppas alla har ett bra lov. Och ni som inte har lov denna vecka så hoppas jag att ni har en bra vardag. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.

//THIS DAY.





Sådär ser skotern ut som jag och Madde åker på. Sjyst eller hur? haha, jag gillar den iallafall. Igår somnade vi sent eftersom vi låg och kikade på film på Maddes dator. Tror klockan va runt 02.00 när vi somnade. Sen vaknade jag tidigt imorse av att dom skickade skåpsluckorna in till mamma och pappas rum som ligger brevid mitt. Det var riktigt irriterande eftersom det var svårt att sova när det typ var en miljarder grader inne i vårt rum igår. Gick man ut tex på toa och kom in igen så var det jätte instängt och kändes som en bastu. Idag har vi åkt skidor hela dagen och jag fick jätte ont i min dumma vänster fot och det gillades verkligen inte. Kunde inte ha mina egna pjäxor så jag fick åka och hämta Niklas pjäxor så jag andvänder dom.  Sen har vi inte gjort så mycker mer idag faktiskt. Vi somnade på soffan och sen åkte vi och handlade choklad. Ikväll ska vi iallafall kika på någon film och käka choklad, får väll se om vi kanske går ut och går med mamma och hundarna också. Är ju sån frisk luft här uppåt. Madde och jag pratade faktiskt om det när vi satt i liften om att man ska åka till fjällen om man verkligen vill ha frisk luft. För det är verkligen det här,det är kallt, mycket natur och ja friskt lixom. Om man jämför med inne i stan..som Madde sa "Där är det så mycket kemikalier".
                                                                                                                                       ´´CeciliaCharlie.

//TILDIS



Sitter i min säng just nu och har precis kommit in. Idag har vi vart ute och kört skoter och det är faktiskt riktigt kul. När jag va här vid nyår tyckte jag inte det var särskilt kul att köra men nu när jag kör en annan skoter så älskar jag att åka. Kommer bild på skotern som jag kör senare idag eller någon annan dag. Men iallafall igår när vi kom så hade en väldigt speciell hund saknat mig och den var min söt Tilda. Hon sov hos mig hela natten och sen imorse så låg jag i fotöljen och då la hon sig över mig så vi låg där och väntade tills jag skulle ut och köra (För "Billys skoter" ville inte starta) Är inte bara hon som har saknat mig..jag har saknat henne OTROLIGT mycket för det har varit kallt och ensamt om nätterna när hon inte sovit hos mig. Men nu är ju jag hos henne och hon hos mig så nu slipper jag kallheten och ensamheten och hon slipper sakna mig.
Ikväll är det Djurgården som spelar och jag och Tjomme ska hinna göra en segerdans som vi hoppas vi får dansa ikväll. Och Madde ska nog sitta med min data och göra någon Engelska läxa. Och sen ska Madde och jag ligga i vårat rum och kika på film på hennes dator. Hon kan inte göra sin läxa på sin dator för hennes internet funkar inte...eller aa telenor funkar inte och det har hon till sin dator.
                                                                                                                                     ´´CeciliaCharlie.

//IN THE CAR.

Sitter nu i bilen med Tjomme, Billy och Madde vi har åkt cirkus 30 mil så det är ungefär 20 mil kvar. Kan ju säga att det verkligen är en rolig resa så mycket vi har sjungit. Vi sjunger ju så himla vackert när vi sjunger till musiken allihopa. Börjar faktiskt bli lite trött om jag ska vara ärlig men jag hoppas de kommer lite bättre musik snart så man håller sig vaken. Va länge sen jag har klarat av att vara vaken hela resan dit. För just nu längtar jag tills imorgon när man vaknar och ska ut och åka skoter eller skidor. Vet ju inte riktigt hur planerna ser ut imorgon. Batteriet dör snart på min dator så jag antar att vi hörs imorgon. 
                                                                                                                                         ´´CeciliaCharlie.


//GOODBYE FOR A LITTLE WHILE.



Tjomme ringde nyss så jag sitter och pratar med han i telefon nu. Ingela ska köra mig och Billy till skolan eftersom hon är så himla snäll. Och så ska vi ha datakunskap första och det hatar jag och sen har vi matte,engelska och idrott fast jag ska inte vara med på idrotten för jag mår jätte illa vet inte vad som är fel. Så då drar jag mig hemmåt istället och packar klart för idag åker vi äntligen till fjällen. Så jag tror inte jag kommer ha tid att blogga så mycket mer idag. Men datorn följer ju med så det kan hända att jag skriver ett inlägg i bilen sen.  Måste hinna till affären också för att köpa comviq kontantkort till datorn så jag iallafall har en dator där uppe eftersom mobilen inte fungerar. Det va väll allt från mig just nu så hörs vi senare. Hoppas alla har en super fredag!
                                                                                                                                       ´´CeciliaCharlie.

//NEW COLOR



Sådär nu har ni fått sett hur mitt hår blev. Vad tycks? Nu ska jag kila ner och kika på hockey och käka Ben&Jerry´s. Sen måste jag packa eftersom vi åker imorgon. Har hunnit gjort min läxa också eftersom underbara Johanna hjälpte mig så nu slipper jag tänka på den.  Har dock ett prov jag måste öva till under lovet.
                                                                                                                                     ´´CeciliaCharlie.

//I LIKE THIS.



Eftersom jag nästan aldrig andvänt några av dessa skor så funderar jag på att ta nått par av dom idag till skolan. Funderar på dom i mitten, tror nog det blir dom. Dom längst till vänster har jag andvänt mest om dom till höger har jag aldrig andvänt men dom i mitten har jag iallafall andvänt en gång. Snart ska pappa köra ut mig till bussen så jag känner mig lite stressad. Slutar som sagt 12.15 idag och då ska jag till frissan. Ska försöka hitta nån bra bild på håret så ni kan få en före och efter.. Får väll se hur det blir med den saken. Sen ska jag vara med Johanna och hon ska hjälpa mig en sak till skolan eftersom hon är så himla snäll. Sen kanske vi ska handla Ben&Jerry´s och det va jag jätte sugen på igår.
                                                                                                                                      ´´CeciliaCharlie.

//SMOOTHIE AND...



Stoppade nyss i mig hallon smoothie och macka. Underbart gott måste jag få säga. Ska snart hoppa till sängs för att sova och imorgon är det sovmorgon. Det gillar mycket och sen har vi bara en lektion så vi slutar 12.15. Det gillas ännu mera för då ska jag till frissan och färga och klippa håret och efter det blir det att hitta på nånting roligt med Johanna och sen på kvällen när jag kommer hem måste jag packa som en galning eftersom att vi åker till fjällen på fredag efter skolan så jag har inte tid att packa då.

Som ni ser har jag försökt ändra min blogg lite också. Jag kan ju absolut inte det här med designen men jag försöker få det att funka iallafall. Får ta mig nån helg och försöka fixa bloggen ordentligt. Den ser ju inte så hemsk ut nu men den kan ju alltid se lite snyggare ut.
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//WEDNESDAY.



Idag har inte varit en sån rolig dag. Har inte alls varit på bra humör. Nu förtiden vet jag inte hur jag känner mig. Jag känner mig nästan instängd fast ändå så fri som man kan bli. Sånt är bara så jobbigt att känna. Vet inte hur jag ska tänka heller..eller vad jag ska ta mig till.
                                                                                                                                      ´´CeciliaCharlie.

//TODAY IS VALENTINE'S DAY....



Idag är det alla hjärtans dag och den firar jag helt ensam som dom senaste 16 åren jag gjort det. Är ingen skillnad, färutom att jag brukar få godis hjärtan av mamma ocg rosor men eftersom att hon är i fjällen blir det inget sånt idag. Men det gör inte mig nånting..Jag struntar helt och hållet i denna dag. Visst om man kanske har nån att vara med,men annars är denna dag inte särskild speciell tycker jag. Så nu sitter jag här helt ensam och lyssnar på en helt underbar låt. Har fastnat för den nu. Och väntar på att pappa ska laga klart maten och på att Tjomme ska komma hem.
Jag gillar verkligen den här bilden. Den har jag tagit på Jonas min bror och hans underbara dotter Felicia som jag är faster till. Jag tycker den visar så himla mycket kärlek och ja jag helt enkelt tycker om den jätte jätte mycket.
                                                                                                                                      ´´CeciliaCharlie. 

//TODAY



När jag vaknade idag vart jag sugen på pannkakor fast jag igentligen inte tycker om det fast då hade vi självklart inga ägg så jag ringde över till Jonas min käre bror och frågade om dom hade det och det hade dom. Jag gick över dit för att hämta två stycken men jag vart kvar där så jag tog nudlar där istället. Och det gjorde inte så mycket för jag vet att jag kanske hade tagit en pannkaka och slängt resten eftersom jag inte tycker om pannkaka. Så vad mer har jag gjort idag? Ingetning faktiskt. Nu väntar jag bara på att Vewe och Emma ska komma hit och sen får jag se vad vi ska göra. Jag vill fota men jag vet inte om dom vill det..men jag vet inte vad jag vill fota för nånting. Jag skulle vilja ha bilder på mig själv men jag vill även ta bilderna själv och eftersom jag inte köpt någon fjärrkontroll till kameran så blir det bara jobbigt. Och eftersom jag ska köpa ny kamera kanske jag inte ska köpa en massa nya saker till kameran jag har nu? Det brukar ju vara smartast att inte göra det. Om jag nu inte köper en ny Nikon kamera för då kan jag fortfarande ha kvar fjärrkontrollen. Men sen tycker jag inte om att vara med på kort efterosm jag aldrig blir bra på dom...Så ja nu vart det ännu knepigare. Sen börjar jag bli hungrig också min mage kurrar. Har bara ätit nudlar idag och till middag blir det tacos fast med kyckling..kanske inte heter tacos då?..hmm. Men eftersom pappa är påväg hem från fjällen så ska vi vänta tills han ringer och säger att han nästan är framme så ska vi börja med maten då. Frågar ni mig är det för långt tid kvar tills han kommer hem så jag kommer säkert börja må illa eller nånting. Och jag vet inte hur det kommer gå den här veckan för mamma stannar kvar i fjällen så det är bara pappa,jag och Billy hemma den här veckan...Tvätta,Diska,Laga mat..hur ska detta sluta?  Nu ska jag faktiskt gå ifrån datorn och fixa håret för det känns jobbigt och sen kanske jag tar och knäpper lite kort innan Vewe och Emma kommer hit. 
                                                                                                                                        ´´CeciliaCharlie.

//CHILDREN I LOVE





Dom underbaraste orden dom säger till mig är "Cilla jag älskar dig" Jag blir så himla otroligt glad när dom kommer fram och säger det till mig. Idag låg jag och Felicia framför brasan hemma hos dom och så säger hon såhär "Cilla du är min kompis" Då sa jag är jag din kompis ? Då svarade hon "Ja Cilla du är min bästa kompis" Hur gulligt är det inte när dom säger så? Jag blir för glad och det som gör mig ännu gladare är att dom alltid får mina läppar att le. Jag älskar alla mina syskonbarn dom är guld värda! ♥
                                                                                                                                   ´´CeciliaCharlie.

//FRIDAY













Nu sitter jag hemma hos min käre bror och hans familj alltså hemma hos familjen Karlsson. Nadja och Nathalie är bara för söta alltså. Sitter och kollar på Amigo och käkar poppisar med dom nu och senare blir det att kolla på film med Roger och Ingela. 
Skolan gick bra idag hade sovmorgon och sen fyra lektioner. Hade jumpa sista timmen och jag hade inga skor så jag körde i strumporna och jag halkade självklart och fick som brännmärken på båda knänen. Ajajaj säger jag bara. Sen kom Roger och Nadja och hämtade mig så jag har varit här sen jag slutade skolan. Har ätit underbart god mat och sen när Nathalie och Nadja sover ska vi mysa..Och käka cheezballz..Sådär jätte nyttigt och bra. Ska inte bli en vana eftersom jag nu har börjat träna på allavar enligt mig själv. Så jag hade tänkt att jag inte ska äta lika mycket onyttigt från och med måndag..Om jag nu kommer lyckas med det får vi se. Nu ska jag fortsätta kika på tvn och så hoppas jag att du har en lika bra fredag som jag har.
                                                                                                                                    ´´CeciliaCharlie.

// THE FIRST

Ja nu hade jag tänkt pröva mig på blogg.se eftersom att man inte kan ändra designen på devote.se så mycket. Har ju en blogg på devote.se som du kan se HÄR!  Men jag vet inte om jag kommer byta helt till denna blogg det får jag se hur det blir. Vill lära mig lite först som sagt och sen vill jag ju självklart att mina läsare ska fortsätta läsa min blogg öven om jag nu byter. Jag kan säga att det är mycket enklare på devote.se att förstå hur man ska göra men jag vill ha det lite snyggare nu för det känns som det blir samma/lika hela tiden. Nu måste jag hoppa i säng så jag orkar gå upp till skolan imorgon. Men imorgon ska jag försöka fixa den här bloggen lite så jag antar att vi hörs imorgon och så hoppas jag på att det här blir bra. Ha det bäst så länge.
                                                                                                                                             ´´CeciliaCharlie.


RSS 2.0