//MY DAY TODAY.









När jag kom hem från skolan idag käkade jag först stuvade makaroner och kötbullar. Mums! Och efter det bad jag Jonas och Angelika klä på barnen för jag tänkte gå ut en stund med dom eftersom jag ändå skulle vara barnvakt. Så dom kom ut och så gick vi ut en stund och vi tog även med oss bamse.



Sen när jag kom hem efter att jag va barnvakt gick jag ner till garaget och hämtade en limpistol för att limma ihop två stycken ringar som hade gått sönder. Det tråkiga är att jag aldrig hann andvända ringarna innan dom gick sönder! Men en sak som va bra är att jag limmade pistolen åt ett annat håll för som den va innan...de va inte så himla snyggt. Enligt mig.



Sen tog jag datorn, poppisar,vatten och ett äpple och satte mig vid datorn i sängen. För det tycker jag att jag är värd!



Samtidigt som jag sitter vid datorn med alla smaskiga saker så sitter jag och pluggar Socialisationsprocesser. Eftersom vi har prov på det imorgon. Och det känns som det går ganska bra..eller iallafall nu men sen hur resultatet blir imorgon det får vi väll se hur bra det blir.
                                                                                                                                                ´´CeciliaCharlie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0